maandag 24 januari 2011

Ben weer lekker bezig geweest

Is het geen plaatje? Het patroontje stond op de site van Christa Uithol en toen ik het randje geborduurd had, wist ik eerst even niet wat ervan te maken. Totdat ik op de site van Karin een trapkaart zag en heb er toen ook zoiets van gemaakt. Het 3d knipvel is natuurlijk van Marieke en de bloemetjes heb ik gestanst met de mallen van Crealies.

Misschien weten jullie het al, maar ik ben echt in de "ban" van de knipvellen van Marieke. En omdat zij zo vaak gebruik maakt van mijn favoriete kleur paars, moeten mijn Noorse vriendinnen woensdagavond al lachen als ze zien dat we weer iets gaan doen met paars. Het patroontje is van Jenine Siemerink en staat in hobbyjournaal nr. 66

Ga je mee naar een verjaardagsfeest. De man van een lieve vriendin heeft het patroontje voor me geprikt en na het borduren heb ik dit lieve plaatje erbij geplaatst. Vinden jullie het geen schatje?

In deze tijd hebben de vogels, vooral hier in Noorwegen, onze hulp nog hardnodig. Het patroontje is van Sjaak van Went en komt uit hobbydoll nr. 56. Ook dit patroontje is weer voor me geprikt. Ik word wel verwend, vinden jullie ook niet? Het 3d knipvel is al een "ouwetje" van Marieke.
Ben heel benieuwd wat jullie van mijn laatste creaties vinden.
Fijne dag en tot mails.

donderdag 13 januari 2011

Wat bracht de post vandaag............

op deze sombere dag, waarop het weer is gaan sneeuwen? Een goed ingepakt doosje met heel veel plakband eromheen, zodat er met de inhoud niets kon gebeuren. Kostte me wel enige moeite om het open te maken, maar toen kwam dit eruit.
Een heel leuk en mooi doosje, waarin je o.a. kaarten kan bewaren, een eigengemaakt schilderijtje en een leuke sleutelhanger.
Het pakje was van Miranda de Groot uit Breda (http://mirandaswenskaarten.blogspot.com/)
Dit kreeg ik naar aanleiding van de PIF-actie.
Echt helemaal geweldig Miranda en je hebt vandaag weer een zonnetje gebracht in mijn huis.
Wil je dan ook heel hartelijk bedanken voor dit geweldige cadeau.
Groetjes Ans 

zondag 9 januari 2011

Weer een aantal nieuwe creaties.

Hallo allemaal,
Vanaf vrijdagmorgen heeft het hier gesneeuwd. Ben wel even buiten geweest, maar vond het binnen toch wel prettiger. En wat kun je dan beter doen dan een kaartje te maken. Heb er dus een aantal klaar en die wil ik graag aan jullie laten zien.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de 6e verjaardag van mijn 2e kleindochter Annika. Ik weet zeker dat ze hem helemaal geweldig zal vinden. Het is een patroontje van Christa Uithol en het 3d plaatje is van mijn favoriete designer uit Nederland, Marieke.

Op de club van Chrissie kon je afgelopen vrijdag het patroon van januari aanvragen. Dat heb ik natuurlijk gedaan en omdat ik hoop dat het voorjaar snel gaat komen (duurt echt nog wel even hoor), heb ik ervoor gekozen om voorjaarsbloemen te gebruiken. Het kaartje gaat deze week naar een Noorse vriendin, die haar verjaardag viert.

Dit jaar ben ik lid geworden van de Christmas Club en dat betekent dat je iedere maand minstens 1 kerstkaart moet maken. Je moet een stempel gebruiken, dat je in kunt kleuren of een ander stempel. Dit patroontje is ook van Christa Uithol en ik heb dus een stempel gebruikt.
Ben zelf tevreden over mijn creaties. Jullie ook?
Groetjes Ans


donderdag 6 januari 2011

Een nieuw jaar dus .............nieuwe berichtjes en plaatjes

Gisteravond is onze wekelijkse hobbyclub weer begonnen. Natuurlijk eerst een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en even met elkaar kletsen over wat we de afgelopen weken allemaal wel of niet gedaan hadden.
Verder hebben we afgesproken dat ik normaal gesproken zorg voor wat we gaan doen, maar 1x in de maand neemt iemand van de clubleden een avond voor haar rekening. Over 2 weken begint Anne Berit. Ben nu al benieuwd wat we gaan doen.
Maar gisteravond hebben we dus dit kaartje gemaakt. Het stond in het laatste hobbyjournaal en het patroon is getekend door Sjaak van Went. Op dit moment kunnen we hier niet gaan schaatsen, want de laatste dagen is er al heel veel sneeuw gevallen. Ik schat dat er nu zo'n 60 cm ligt.
Maar al met al vond ik dit plaatje wel toepasselijk.
Jullie ook?