maandag 28 november 2011

Zo lief


Nadat Ingeborg en Anne Berit de laatste keren een kaartje voor ons woensdagavondclubje hadden voorbereid, is het nu weer de beurt aan mij. Omdat we nog best wel een kerstkaartje kunnen gebruiken, heb ik dit voor de dames voorbereid. Vind het zo'n lief beertje.
Voor de verandering heb ik eens geborduurd met DMC garen. Het patroontje is van "Lichtvlinder" en de tekst op het kaartje heb ik met de printer gemaakt.
Ben er best wel tevreden over.
Vind het iedere keer weer ontzettend leuk om jullie reacties op mijn kaarten te lezen.
Fijne dag voor jullie allemaal!

maandag 21 november 2011

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, dus .....

Ingeborg vond het hoog tijd dat we eens een kaartje gingen maken met die leuke kalendertjes. Ze had ons vorige week al laten zien wat ze zelf had gemaakt en dus legde ze ons uit wat wij afgelopen woensdag moesten gaan doen. Het borduren was wel lastig door het smalle randje, maar het is ons allemaal gelukt. De kaart is afgewerkt met een bloemetje en natuurlijk moet er nog een sticker op met fijne feestdagen. Jammer genoeg waren deze Noorse stickers even uitverkocht, maar deze week zijn ze weer op voorraad. Dus dan kan ik het kaartje verder afwerken.


Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Zelf vind ik het geweldig dat de dames zelf met ideetjes aankomen, die ons clubje verder mag uitwerken.
Natuurlijk ben ik ook ontzettend blij met alle commentaren, die jullie geven op alles wat ik hier op mijn blog plaats. Ik wil jullie daar heel hartelijk voor bedanken.
Groetjes Ans  

woensdag 9 november 2011

Jullie zijn vast weer benieuwd wat we vanavond gaan doen

dus de hoogste tijd om jullie te laten zien wat ik heb voorbereid voor de dames. Het is een patroon uit de allernieuwste hobbyjournaal. Het een leuk rond randje gesneden met een mal van Nellie Snellen. Het 3d plaatje is een schatje. Dit kaartje gaat naar een van de kleindochters en de andere twee willen er vast en zeker ook eentje hebben. Dus ik kan nog even aan de gang. Ben best benieuwd wat jullie ervan vinden. Dus heb je zin en tijd komt dan gezellig even naar Noorwegen en geef je mening maar.

donderdag 3 november 2011

Was ik toch vergeten.................


om even een berichtje hier te schrijven, welke kaart we met ons clubje gingen maken. Deze kaart is het geworden. Het is een "oud" patroontje (hobbyjournaal nr 30) in een nieuw jasje. En natuurlijk met een 3d-plaatje van Marieke.
De dames waren snel klaar met borduren maar het knippen van het plaatje was lastiger. Vooral met de strikken. Maar het is gelukt hoor.