donderdag 21 maart 2013

Vakantie


Hallo allemaal,

De komende weken zal ik niet zo vaak aanwezig zijn op mijn blog. 
Ga voor een vakantie van ruim 2 weken naar Nederland. 
En natuurlijk breng ik een bezoekje aan de Creabeurs in Rijswijk en een paar winkels kunnen ook op me rekenen.
Na mijn vakantie kom ik wel weer kijken wat jullie allemaal voor moois hebben gemaakt.
Wens jullie allemaal fijne en zonnige Paasdagen.
Groetjes Ans

vrijdag 15 maart 2013

Pasen is in aantocht




En dat betekent, dat ik natuurlijk weer iets leuks wilde maken voor mijn kleindochters. Dit keer wilde ik niet iets doen met borduren, maar met scrappen.

Toen ik dus The Collection nr 1 van Marianne Design in mijn handen kreeg en op de laatste bladzijde van die leuke vogelhuisjes zag staan, wist ik wat het dit jaar ging worden. Ben er van de week aan begonnen. Volgende week wil ik mijn huisje een grote schoonmaakbeurt geven, want in de week voor Pasen ga ik voor een vakantie naar Nederland.

De verrassing zit straks in een klein envelopje (geld dan kunnen ze zelf iets kopen wat ze graag willen hebben, want snoepjes krijgen ze toch wel) dat met een touwtje uit het nestgaatje aan de binnenkant terechtkomt.

Ben zelf best wel tevreden over het resultaat. Jullie ook?
Groetjes Ans

woensdag 13 maart 2013

Verjaardagskaart



Petra, gezellig dat je volger bent geworden en ik hoop dat je zo af en toe wat inspiratie op mijn blog kunt vinden.

Aanstaande vrijdag is de man van een lieve vriendin van me jarig en ja daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Dus eens even bedenken wat ik ga maken voor hem. En oeps, daar was opeens het idee. Ze spelen al een tijdje met de gedachte om een vakantietripje naar mij in Noorwegen te maken. Ze willen komen met de auto en ja dan moet je natuurlijk ook een stukje van de reis met de boot. Dus ik vond het wel toepasselijk om dit 3d plaatje van Yvonne Creations te gebruiken.
Tijdens het opruimen vorige week vond ik een mal van Marianne Design en die heb ik nu maar weer eens een keertje gebruikt.

De kaart is inmiddels aangekomen op de plaats van bestemming. Dus nu kunnen jullie ook even meegenieten. Ben trouwens benieuwd wat jullie ervan vinden.

Vanavond weer mijn clubje. We hebben een vrije avond. Sommige dames willen de boekkaart nog verder afwerken en daarna kan iedereen doen wat die wil. Wie weet, gaat er iemand wel poetsen in mijn huis. Dat zou leuk zijn.

Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

zondag 10 maart 2013

Op een stoeltje in de zon


Hallo allemaal,

Wil beginnen met een hartelijk welkom aan Annie. Vorige week was er een maatjesdag van het Hobbyjournaal in Eindhoven en daar gaf Annie een demo met clickballen. Ik mocht meekijken  vanuit Noorwegen via skype. Was helemaal geweldig.

De dames zijn afgelopen woensdag druk bezig geweest met de boekkaart, maar de kaart is nog niet af. Oké, het was ook best veel werk. Daarom a.s. woensdag een “vrije” avond, zodat je of de kaart af kunt maken en als je tijd over hebt met iets nieuws kunt beginnen.

De kaart die ik hier aan jullie laat zien is de uitdaging geweest in februari op de club van “de kaartenkast”. Het bestand kon je downloaden en verder kon je het zelf invullen. En ja, ik ben van het borduren….dus voor mij was het niet zo moeilijk.
Het borduurpatroontje komt uit het blad Marianne Doe!, een stans van Martha Stewart en het 3d knipvel is van Marieke. Heb er geen prijs mee gewonnen, maar ik ben toch hartstikke trots op mijn creatie.

Heb begrepen dat het in Nederland koud is en dat er zo af en toe ook een vlokje sneeuw valt. Hier is het ook koud, maar met de stralende zon en een blauwe lucht is het heerlijk.
Wens jullie allemaal nog een fijne dag verder.
Groetjes Ans