woensdag 16 oktober 2013

Nog maar een kerstkaart


Dit is even een laatste kaartje dat ik kan laten zien. Deze gaan we morgenavond maken en dan hebben de dames drie weken vakantie. Ja, ja….ik kom naar Nederland. Er is daar weer van alles te beleven waar ik heen ga. Dus jullie moeten het de komende weken even zonder mij stellen.


Het borduurwerk op deze kaart komt uit de nieuwste hobbydols van Rie Kuiper. In dit boekje staan mooie borduurpatronen en ook in de binnenkant heb ik er eentje gebruikt. Weet zeker dat de dames er morgen weer mee in hun nopjes zullen zijn.
Hartelijke groet Ans en tot medio november!     

donderdag 10 oktober 2013

Het wordt herfst, dus lekker aan de slag binnen....

Alweer donderdag en dus komen de dames vanavond. Heb lang nagedacht wat we zouden kunnen gaan maken, maar afgelopen dinsdag “zag ik het licht”. Voor mijn verjaardag in augustus had ik van een vriendin een mooie verjaardagskaart gekregen (denk dat zij het idee voor deze kaart van een hobbymaatje had) en de dames vonden deze toen zo mooi, dat ik ermee aan de slag ben gegaan. En dit is dus het resultaat. 


Heb een deel van het patroon van Sjaak van Went uit het hobbyjournaal nr 100 gebruikt. Verder een mal van Marianne Design en de randjes licht ingekleurd met een rood kleurpotlood. Het huisje is van Yvonne Creations en het gebruikte rode garen is nr 1181 van Madeira, het groene nr 9976 van Mettler en tenslotte het goud van Sulky Guterman.
Zelf ben ik tevreden over het resultaat. Nu maar hopen dat de dames het ook leuk zullen vinden.
Groetjes allemaal.

Ans