zaterdag 30 november 2013

Feest!


Hallo allemaal,
Vandaag viert mijn jongste kleindochter haar 7e verjaardag. En daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Ze is op en top een meisje en daarom kwam dit plaatje heel goed van pas. Het idee voor dit kaartje heb ik uit het allernieuwste hobbyjournaal. De bloemetjes heb ik gemaakt met een stans van Crealies.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Fijn weekend allemaal.
Groetjes Ans

zaterdag 16 november 2013

Ben weer thuis ....

Hallo allemaal,
Ben afgelopen dinsdagavond weer thuisgekomen van een verblijf van 3 weken in Nederland. Heb veel vrienden en bekenden ontmoet, naar een hobbymaatjesdag in Eindhoven gegaan(heb een verslag hiervan geschreven en dat staat in het Hobbyjournaal van deze maand), naar de Kreadoe geweest, in mijn oude woonplaats naar een jubileum geweest van een gemeenschapshuis waar ik in het bestuur heb gezeten. Kortom, heb genoten van alles. Ben ook erg verwend door mijn zusje. Mocht van haar niets doen en dat was ook verrukkelijk. En natuurlijk hebben we gewinkeld. Er is weer heel veel mee teruggegaan in de koffer naar Noorwegen.
Zag dat jullie allemaal druk zijn geweest met kaarten maken. De ene kaart is nogal mooier dan de andere, maar het is een onbegonnen werk om bij iedereen op bezoek te gaan en een reactie bij iedere kaart achter te laten. Maar ik beloof jullie dat ik vanaf morgen weer bezoekjes ga afleggen als ik zie dat er wat nieuws te bekijken valt.
Wens iedereen een fijn weekend verder.

Hartelijke groet Ans