maandag 21 juli 2014

Hoera , Haakon wordt 5 jaar


Afgelopen dinsdag werd het zoontje van vrienden van mij hier in Noorwegen 5 jaar. En natuurlijk wilde hij een cadeau maar daar hoort natuurlijk ook een kaart bij. Op de club “de Kaartenkast” hebben ze deze maand een leuke uitdaging en ik heb deze gebruikt voor de verjaardagskaart. De tekst op de kaart heb ik met de computer gemaakt, de ballonnen zijn een stans van Marianne Design en het 3d plaatje is Mylo  die de post komt brengen. En hij heeft natuurlijk veel post gekregen.

Groetjes Ans

zaterdag 12 juli 2014

Twee bruiloftskaarten

Heb weer wat nieuws om jullie te laten zien nl twee kaarten voor bruidsparen. 

Deze is voor een paar dat 50 jaar getrouwd was. Jammer genoeg heb ik een foto gemaakt toen er nog geen 50 boven in het plaatje stond. De kaart is inmiddels aangekomen in Nederland en ze waren er erg blij mee.

Deze is voor een kennis, die in Noorwegen woont en vandaag 40 jaar getrouwd is. Hun heb ik verrast met deze kaart. En natuurlijk vonden zij hem ook geweldig. Het feest wordt gevierd in Limburg in Nederland met familie en vrienden.

En nu moet ik aan de slag met een verjaardagskaart voor een 5 jarig zoontje van vrienden die hier vlakbij wonen.
Wens jullie allemaal een fijn weekend!
Groetjes Ans 

woensdag 9 juli 2014

Weer een jarige.....

Afgelopen maandag vierde een kennis van mij in Den Haag haar 60e verjaardag. Daar wilde ik natuurlijk een speciaal kaartje voor maken. Het idee voor de kaart zag ik op een blog. Het borduurpatroon stond in het hobbyjournaal nr 111 en de tekst binnenin heb ik gevonden op internet. Mijn zusje heeft de kaart bij haar in de brievenbus gedaan (bedankt Nini voor de goede zorgen) en de jarige liet me weten erg blij te zijn met zoiets moois.


Groetjes Ans

vrijdag 4 juli 2014

Mijn buurvrouw Liv is vandaag 73 jaar geworden

Ben net weer terug van het verjaardagsfeestje bij mijn buurvrouwtje Liv. Ze had, ondanks het uitvallen van de stroom gisteren, toch gezorgd voor de lekkerste taart van de hele wereld. Had naast een leuk verjaardagscadeau ook een kaart gemaakt voor haar. Had hem van de week al klaar en toen ze even op bezoek kwam, moest ik hem snel wegstoppen. Ze was er in ieder geval heel blij mee.
En ik ben er ook tevreden over. Het is zo’’n leuke stans van Marianne. Heb hem vorige week ook gebruikt voor een trouwkaart die Liv nodig had.
En natuurlijk ben ik weer benieuwd of jullie deze ook mooi vinden. Laat het maar horen.
Groetjes Ans




Hoera!....weer een jarige man

In Den Haag viert een goede vriend vandaag zijn verjaardag.
Hij heeft er in ieder geval mooi weer voor uitgezocht. 
Ik moest dus weer een mannenkaart maken. Maar deze keer was het niet zo moeilijk. 
Het patroon heb ik al vaker gebruikt en over het plaatje hoefde ik niet na te denken. 
Want hij is helemaal gek van trams. 
Dankzij Google wat gevonden en nu maar hopen dat hij blij is met mijn felicitatie.


Dus jarige, stap in de tram en laat je naar het strand brengen. Neem je vrouw en je lieve kleindochter mee. Ze zal genieten van het zand en dan doen jullie dat ook.
Fijne dag vandaag!
Groetjes Ans