donderdag 11 april 2013

Weer thuis!


Hallo allemaal,
Ben weer thuis. Heb genoten van mijn vakantie in Nederland. Allemaal leuke dingen meegemaakt en natuurlijk ook een bezoekje gebracht aan het Creaweekend in Rijswijk. En natuurlijk, weer veel leuke, handige en mooie dingetjes gekocht. Is in Nederland toch altijd goedkoper dan hier.
En door mijn zusje en zwager ben ik weer heel erg verwend. Mocht helemaal niets doen en heb dus echt vakantie gehad.
Heb even snel gekeken wat jullie allemaal weer gemaakt hebben. En het ziet er weer schitterend uit. Als ik binnenkort even wat meer tijd heb, kom ik vast en zeker even langs om de allernieuwste creaties te bekijken.
O ja, voor ik het vergeet…………..het is hier weer volop aan het sneeuwen. Vanmorgen begonnen met het wegscheppen van de sneeuw, zodat de auto’s weer goed de oprit op kunnen rijden. Maar gelukkig gaat het de komende dagen niet meer vriezen en komt het zonnetje ook om de hoek kijken. Dus de sneeuw zal snel verdwenen zijn (hoop ik tenminste).
Groetjes Ans

9 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat fijn dat je zo verwend bent door je zus en zwager en mooi dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad.
brrrr. sneeuw, daar heb ik echt geen zin meer in, maar hier miezert het al heel de dag, ook niets aan.

groetjes jolande

Marrie zei

Hallo Ans,

Wat fijn om te lezen dat je het leuk heb gehad in ons landje.
Ik lees dat je op de beurs in Rijswijk bent geweest ik was daar zaterdag jammer dat wij elkaar niet gezien hebben had ik heel leuk gevonden.
Heb je nog veel leuke spulletjes gekocht voor je hobby en hebben de dames je gemist die altijd bij je komen knutselen?
En die sneeuw vind ik altijd nog beter dan die regen die wij nu hier hebben bah.

Lieve groetjes Marrie

Cindy zei

Hoi Ans,
Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ben weer benieuwd naar de creaties die je gaat maken! Groetjes, Cindy

Corrie zei

Jij bent een bofkont met zulke fijne familie, ik ben benieuwd wat je allemaal hebt gekregen en gekocht. Welkom terug Ans.
Lieve groetjes Corrie

peggy zei

Wat leuk te lezen dat je zo een fijne tijd in Nederland had.
Heel veel groetjes,
Peggy

Miranda Slagboom-de Groot zei

Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ben benieuwd waar voor moois je weer gaat maken met je spulletjes. Jammer van de sneeuw he?
Groetjes Miranda

hennie 8 zei

Hoi Ans
Fijn , dat het weer leuk was , in ons landje . Maar je had langer moeten blijven , want nu wordt het zomer bij ons. Ben benieuwd wat je allemaal ingeslagen hebt, en wat voor mooie kaartjes er komen gaan . Ik hoop maar voor jou , dat de sneeuw snel verdwenen is, zal het mooie weer doorsturen.
Fijn weekend , groetjes Hennie

marian zei

Hallo Ans,
Je bent weer heelhuids thuis gekomen en hebt een fijne vakantie gehad, las ik.Fijn voor je hoor. Het is best wel eens fijn om verwend te worden nietwaar.Je zult wel lekker aan de slag gaan met je nieuwe spulletjes,ben benieuwd. Ik wens je een prettig weekend, zonder al te veel sneeuw en een zonnetje.Ik hoop dat de temperatuur hier nu ook eens wat hoger wordt. Groetjes van Marian.

Creahannie zei

Hoi Ans,

Ja zo'n vakantie is voor jou natuurlijk heerlijk!!!maar ik denk dat je ook weer blij bent thuis te zijn bij je kleindochters.
Hier gaan we eindelijk de Lente krijgen en ik hoop dat dat bij jullie ook snel het geval is.
Groetjes Hannie