vrijdag 11 juni 2010

Eerste probeersel

Afgelopen woensdagavond hebben we (mijn Noorse hobbyclubje en ik) weer eens wat nieuws uitgeprobeerd. Tove, een van de dames, had een lading servetten meegebracht en iedereen had een of twee kaarsen meegebracht. Toen we allemaal een mooie servet hadden uitgezocht en de afbeelding, die we wilden gebruiken, hadden uitgeknipt.......kwam het spannende van de hele avond. Er werden twee laagjes van de servetten afgehaald en wat we wilden gebruiken, legden we op de kaars, daarover heen een stukje bakpapier en toen kwam het hete strijkijzer erop. Natuurlijk mocht ik het al eerste proberen en ik moet zeggen...............ik ben tevreden. Ik had een stukje servet in mijn favoriete kleur (paars) en ik heb op de voor- en achterkant van de kaars het plaatje "geplakt". Ben er zelf best wel tevreden over en ik ga het zeker nog eens een keer proberen. Wat vinden jullie ervan?

10 opmerkingen:

Caroline zei

Schitterend, Ans ! Ik ben ook met kaarsen bezig, ik plak het er alleen op met kaarsenlijm ... maar als het ook met alleen een strijkbout lukt is dat ook een goed idee. Die van jou is prachtig gelukt ! Groeten uit Nederland !!!

annemarie zei

mooi hoor Ans,goed gelukt.leuk als kadootje te geven.

groetjes Annemarie

angelique zei

Hoi maatje...wat een geweldige kaars!!! zonde om op te branden. Alles goed verder? ik ga je vanmiddag mailen met de fotoos van de bloemen en vertellen waarom ik dat nog niet gedaan heb, ze zijn prachtig en geniet er enorm van tot mails x Angelique

marja zei

en wat is die moooi geworden!!! ben er weg van!!!!!

lieve gr. marja

Thea zei

Hoi Ans,

Prachtig! En wat een mooie bloemen.

Groetjes
Thea

Anneke zei

wat prachtige gemaakt en mooi design

Unknown zei

Hoi Ans,

Prachtig gemaakt die kaars en wat een mooie kleuren. Ik heb dat ook ooit eens gedaan maar gebruikte "kaarsenlijm" daarvoor. Erg leuk om te doen. Wat ook leuk is om waxinelichtjes te voorzien van een klein bloempje. Heel simpel door eerst de lont eruit te halen en later weer terug te doen. Heb er velen als setje voor een verjaardag gegeven.

Ik heb inmiddels ook een blog, kom je eens bij mij kijken?

Lieve groetjes en een fijn weekend, Joke

Sylvia zei

Wow, wat mooi gemaakt!!!!!
groetjes Sylvia.

Sylvia zei

Hoi Ans,

Helemaal geweldig, en je legt het zo simpel uit. Het is super mooi geworden, ik doe het je echt niet na want het zou mij nooit lukken. Top om te zien!!!

Groetjes
Sylvia

Miranda Slagboom-de Groot zei

hoi ans,
wat een leuk idee die kaars.
ik heb nog even naar je vraag op mijn blog gekeken. had daar al geantwoord, maar daar krijg je natuurlijk geen mailtje van. maar het is idd een patroontje van christa uithol.
groetjes vanuit een zonnig nederland,
miranda