dinsdag 31 augustus 2010

Heerlijk zitten freubelen vandaag

Maart 2010 was ik in Nederland voor een korte vakantie en natuurlijk ook om de beurs in Rijswijk te bezoeken. Bij de kraam van Marjolein Zweed zag ik heel veel mooie kaarten en allemaal in zwart/wit. En wat doe je dan......jawel je koopt flink wat in en dat gaat in de koffer mee naar Noorwegen.
Wist nog niet precies wat ik ermee ging doen, maar gisteren kwam ik de stapel knipvellen en papier tegen. Ben dus gistermiddag gelijk aan de slag gegaan, maar gisteravond verdween alles snel even in de kast. Want ik kreeg bezoek van twee Noorse hobbymaatjes en na lang nadenken hebben we een weekendje geboekt om in november naar de Kreadoe te gaan. Ze vinden het helemaal geweldig en zijn zo enthousiast, omdat er zoveel te zien en te kopen is. Dat kennen ze hier helemaal niet. Ze gaan dus echt uit hun bol (denk ik!)
Maar vandaag verder gegaan met de kaarten, want morgenavond zet ik alle kaarten, die ik gemaakt heb op tafel en leg papier, knipvellen, plakband enz enz erbij en laat ze zelf eens een keer aan de slag gaan. Wil wel eens zien hoe creatief ze zijn. Maar donderdagmorgen schrijf ik hier wel een update en misschien lukt het me een foto te maken. Wel jammer dat 2 dames er morgen niet zijn.
Ben trouwens ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

8 opmerkingen:

Karin zei

Hello Ans,
Wat een mooie serie kaarten. Ze zijn prachtig in hun eenvoud.
En zo'n mooie variatie.
Groetjes
Karin

marieke zei

Hoi Ans,wat leuk dat jullie naar de creadoe gaan,...je kaarten zijn weer super mooi !!!

groetjes Marieke.

Thea zei

Hoi Ans,

Prachtige kaartjes, heel erg mooi! Leuk dat je naar de creadoe gaat, ik wil ook gaan maar weet nog niet welke dag.
Liefs Thea

Caroline zei

Prachtige kaarten, Ans !!! En de Kreadoe is luilekkerland, helemaal voor je Noorse hobbymaatjes, Rijswijk maar dan 10 keer groter. Ben benieuwd wat de dames gaan maken morgen !

Miranda Slagboom-de Groot zei

je kaarten zijn erg mooi. wat leuk dat jullie naar de kreadoe gaan. denk dat die dames niet weten wat ze zien.
groetjes miranda

sieneke zei

Prachtige kaarten zijn het geworden.

Groetjes Sieneke

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtige kaarten heb je gemaakt, ik ben benieuwd wat je vriendinnen er vanavond van maken, veel knutselplezier.

Groetjes jolande

Unknown zei

Zo, jij bent productief geweest met kaarten maken ;-). Ze zijn mooi hoor. Leuk dat je met twee Noorse dames naar de KreaDoe komt in november.

Groetjes, Joke