donderdag 7 oktober 2010

Gezellige knutselavond

Ik had het vorige week al beloofd........de dames van mijn hobbyclubje zouden ervoor zorgen dat de kaarten af waren en ik zou er dan een foto van maken. Alle dames hadden de kaart thuis afgemaakt, maar door het verschrikkelijke slechte weer en de herfstvakantie hier, waren er jammer genoeg maar drie dames aanwezig. En dit is het resultaat van hun huiswerk.
We zijn ook begonnen aan een nieuwe kaart. Ik had deze kaart al gemaakt. Heb wel vertelt welke kleuren garen ik heb gebruikt, maar ik heb de dames gevraagd om zelf te kiezen wat ze wilden. Natuurlijk was het kaartje niet gereed, maar ze hebben nu 2 weken de tijd. Want volgende week is het vakantie. Ik ga een weekje naar Nederland.
Ben heel benieuwd wat jullie vinden van de kaarten.
Fijne dag allemaal!
O ja, de zon schijnt hier nu. Ben er wel blij mee, want het heeft vier dagen onafgebroken geregend.

5 opmerkingen:

Karin zei

Hello Ans,
Dat hebben je dames goed gedaan. Ik kan me goed inbeelden dat ze graag naar je clubje komen. Zo krijgen ze telkens nieuwe ideeen van jou. Zo ook je laatste kaart. Die is weer prachtig.
Ik denk als je naar Nederland gaat dat je koffer terug vol met nieuwe ideeen (en lege knip) zal gevuld zijn, ha, ha. Ik wens je een prettige trip.
Groetjes
Karin

Thea zei

Hoi Ans,
Ontzettend mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt, de dames mogen blij zijn met zo'n juf!!! Heel veel plezier in Nederland en tot de volgende keer.
Liefs
Thea

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dat ziet er mooi uit, de "juf" geeft een goede uitleg zie.
Je nieuwe kaart is weer een plaatje.

groetjes jolande

Miranda Slagboom-de Groot zei

de kaarten zien er heel mooi uit ans. en je nieuwe kaartje ook natuurlijk. veel plezier in nederland en niet teveen hobbyspullen meenemen he?;) hier is het nu mooi weer:)
groetjes miranda

Unknown zei

Wat een prachtige kaarten die de dames van je clubje gemaakt hebben en ook de nieuwe kaart is weer heel erg mooi. Geniet lekker van de weekje Nederland!!!

Liefs, Joke