woensdag 22 december 2010

Sunglasses!


Op het hobbyjournaal kun je iedere maand meedoen aan een uitdaging. En omdat ik nog heel veel foto's heb van mijn kleindochters, vond ik het een goed idee om weer eens wat te doen aan het "scrapbooken". Van de week de foto's uitgedraaid (ben nog steeds blij dat een lief maatje me dit fotopapier gestuurd heeft) en aan de slag. Noorwegen is natuurlijk bekend om zijn sneeuw, dus heb maar weer eens een keertje sneeuwfoto's gebruikt.
De tekst "Sunglasses" vond ik heel toepasselijk. Mijn dochter kwam op het idee om deze layout deze titel te geven. Het is een bekende song, maar ik weet even niet wie het lied heeft gezongen.
Ga volgende week eens op zoek naar leuk papier, die past bij de foto's voor een andere scrapbookpagina over de dierentuin in Kristiansand.
Ben heel benieuwd wat jullie vinden van deze pagina.
Hele fijne kerstdagen!

4 opmerkingen:

Thea zei

Hoi Ans,
Wat een prachtige layout heb je gemaakt van je kleinkinderen, prachtig met al die sneeuw.
Zou je mij je adres kunnen mailen, ik heb hier iets liggen wat ik graag naar je toe wil sturen. Wat het is zeg ik lekker niet.......

Ik wens je alvast hele fijne feestdagen en een gezond en creatief 2011.

Lieve groetjes
Thea

Nicole zei

Mam, dat liedje "sunnglasses" is van Tracey Ullman uit 1984. An golden oldie, dus! Enne... die LO prachtig gewoon! Wat zijn onze meiden toch een stelletje diva's!!

Sylvia zei

Hoi Ans, wat leuk zeg :) vind het prachtig om te zien!!!!!! Jij ook alvast hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Hugs
sylvia

Anita zei

Wat een prachtige layout Ans, schitterende.

God Jul voor jullie.

Gr. Anita