zaterdag 8 december 2012

Wat hebben we afgelopen woensdag gemaakt

Vind het iedere keer weer zo gezellig om al die mooie kaarten, die jullie maken te bekijken en een reactie te geven. Verder ben ik erg blij met de reacties, die jullie aan mij geven. Dank jullie wel daarvoor.
Terwijl heel veel van mijn bloggers vast en zeker Sinterklaasavond aan het vieren waren, was het hier in Noorwegen een gewone avond. Maar omdat ik houd van tradities, en dus ook van de Nederlandse, had ik op tafel lekkere pepernoten gezet. Hier eten ze die ook wel, maar dan speciaal met Kerst. Op de achtergrond gezellige muziek en zo konden de dames aan de slag. Ze hadden me al eens gevraagd om eens een watervalkaart te maken en dus hebben we zo’n kaart gemaakt. We hadden allemaal andere kerstversieringen. Deze plaatjes komen van knipvellen van Marjolein Zweed. De dames moesten alles zelf snijden en tekenen en dat was op zich al een hele klus. Toen dat allemaal klaar was, konden ze eindelijk na een uurtje beginnen met borduren. Het borduurpatroontje staat in het hobbydolsboekje nr 68. Het ging allemaal heel goed en toen ze om 10 uur naar huis gingen, waren alle watervalletjes klaar.
Het was een gezellige avond. Aanstaande woensdag de laatste keer dit jaar. We beginnen weer in januari. Moet nog echt even na gaan denken wat we gaan doen. Maar gelukkig zie ik hier en daar ook leuke kaarten. Dus het komt vast wel weer goed.
Wens jullie allemaal nog een fijne zaterdag verder.
Groetjes Ans

12 opmerkingen:

Petra zei

Prachtige Kaart!! Leuk dat jullie het zo gezellig hebben met elkaar in het freubelclubje!! Liefs Petra

jolanda zei

prachtige kaart

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een mooie kaart heb jullie gemaakt.
Groetjes Miranda

Lia zei

Wat een leuke waterval kaart heb je gemaakt, mooi borduurwerk en leuke plaatjes,
groetjes Lia

Bea zei

Een prachtige waterval kaart Ans, brengt me op een idee want in 1 van de jaarboeken die ik heb staat ook nog een hele mooi...

fijn weekend verder Bea.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat gezellig zo die woensdagavonden bij jou, je kaart is weer prachtig.

groetjes jolande

marian zei

Hallo Ans,
Ik heb heel wat in te halen want mijn dochter uit Brabant is een paar dagen geweest. Als je een paar dagen niet op de computer komt.
Fijn dat je weer een gezellige knutselavond hebt gehad. En de kaart is weer prachtig gelukt.
Groetjes en gezellige zondag.Marian.
Hier heeft het niet meer bijgesneeuwd en is het gaan regenen.

Corrie zei

Ik lees wel dat de woensdag avond een gezellige avond is in het koude Noorwegen Ans, wat een mooie waterval kaart heb je gemaakt, leuk met het geborduurde, om over de prachtige kleuren maar te zwijgen.
Lieve groetjes Corrie

Thea zei

Prachtige watervalkaart Ans. Een paar jaar geleden heb ik ook allemaal watervalkaarten voor de kerst gemaakt, een hele klus maar iedereen tevreden.

Groetjes Thea

Dora zei

wow...wat mooi. vooral dat borduurpatroon is schitterend. mooi gecombineerd met de plaatjes.
je ontwerp is schitterend.
groetjes

Unknown zei

Mooie kaart Ans en wat een leuk idee om de watervalkaart te combineren met een borduurpatroontje.
Ik heb ooit ook eens een aantal watervalkaarten gemaakt maar daar is het verder ook bij gebleven. leuk om er weer eens eentje voorbij te zien komen :-)
Liefs, Joke

Hennie 8 zei

Hoi Ans
Wat weer een mooi kaartje zeg , super gedaan . Ik heb ze nog nooit gemaakt , moet toch eens kijken , want deze is erg leuk.
En dan het mooie witte stadje Tvedestrand, wat een plaatje . Maar ik ben toch blij dat de sneeuw bij ons weg is .
Liefs gr: Hennie