woensdag 6 februari 2013

Was op de koffie bij mijn buurvrouw ......

en terwijl zij de koffie zette, stopte ze een folder in mijn handen. Het was van een Noors internetbedrijf (hjemmetshop.no) met hele leuke dingetjes zoals o.a. een beschrijving van een rondbreikussen. Was er meteen weg van. Haar man maakte een copie van deze beschrijving en toen ik een paar dagen later in ons kleine winkelcentrum was en daar een reclame zag van drie bollen wol halen en twee betalen…..ja toen was ik verkocht.
Ik zette me op de bank en ging aan de slag. Had van het patroontje een vergroting gemaakt, dus het ging me prima af. Het eerste kussen was snel af en ik had de smaak te pakken. Er volgde dus een tweede. Oké, de bomen en de rendieren was wel even tellen en goed oppassen, maar zelf ben ik heel tevreden over het resultaat. Moet wel zeggen dat het rondbreien heerlijk is. Trouwens het breien met 5 kleine pennetjes is ook fantastisch.
Ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben tevreden en vind het een aanwinst op mijn beige bank.
Tenslotte wil ik iedereen bedanken voor de leuke en gezellige reacties op mijn creaties, die ik hier aan jullie laat zien.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

6 opmerkingen:

Bea zei

Dat heb je prachtig gebreid Ans, heel erg mooi...

groetjes Bea.

marian zei

Hallo Ans,
Woooow,
Wat een prachtige kussens, dat doe ik je niet na hoor, met zo'n moeilijk patroon. Maar het is zeker een aanwinst voor op je bank.
Veel plezier er van.
Groetjes van Marian.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw Ans, prachtige kussentjes en zo mooi gebreid, knap breiwerk, lekker knus zo op de bank

groetjes jolande

Unknown zei

Wat gaaf!!! Knap stukje breiwerk. Zou ik niet voor elkaar krijgen. Compliment hoor!!!!
Groetjes uit Moi

Marrie zei

Hallo Ans,

Via via ben ik op u blog gekomen en wat staan er leuke dingen op je blog en wat woon je daar prachtig ik vind die foto prachtig met al dat sneeuw.
Je kussentjes zijn prachtig en wat een werk is dat tellen maar het ziet er schitterend uit.
Ik kom snel weer terug en hoop dat je dan weer iets van de omgevenig vertel en wat mooie foto's laat zien en natuurlijk mooie creaties die je heb gemaakt.

Lieve groetjes Marrie

Anita zei

Wat een beauties Ans, goed gedaan hoor

Gr. Anita