zondag 10 maart 2013

Op een stoeltje in de zon


Hallo allemaal,

Wil beginnen met een hartelijk welkom aan Annie. Vorige week was er een maatjesdag van het Hobbyjournaal in Eindhoven en daar gaf Annie een demo met clickballen. Ik mocht meekijken  vanuit Noorwegen via skype. Was helemaal geweldig.

De dames zijn afgelopen woensdag druk bezig geweest met de boekkaart, maar de kaart is nog niet af. Oké, het was ook best veel werk. Daarom a.s. woensdag een “vrije” avond, zodat je of de kaart af kunt maken en als je tijd over hebt met iets nieuws kunt beginnen.

De kaart die ik hier aan jullie laat zien is de uitdaging geweest in februari op de club van “de kaartenkast”. Het bestand kon je downloaden en verder kon je het zelf invullen. En ja, ik ben van het borduren….dus voor mij was het niet zo moeilijk.
Het borduurpatroontje komt uit het blad Marianne Doe!, een stans van Martha Stewart en het 3d knipvel is van Marieke. Heb er geen prijs mee gewonnen, maar ik ben toch hartstikke trots op mijn creatie.

Heb begrepen dat het in Nederland koud is en dat er zo af en toe ook een vlokje sneeuw valt. Hier is het ook koud, maar met de stralende zon en een blauwe lucht is het heerlijk.
Wens jullie allemaal nog een fijne dag verder.
Groetjes Ans

12 opmerkingen:

Cindy zei

Waauw wat een beauty, ik vind hem erg mooi! Echt gaaf gedaan! Groetjes, Cindy

JOKE zei

Heee een nieuw modelletje...deze had ik nog niet gezien... Hij is prachtig Ans en schitterend geborduurd en afgewerkt!!! Een juweeltje!!!
Liefs Joke

Hetty zei

Wat een schitterende kaart Ans.
Wat een werk al dat borduren.
Groetjes Hetty,

Bea zei

Prachtige kaart Ans, heel mooi gedaan met die borduurseltjes en dat leuke 3D plaatje, gisteren heeft het hier geregend en afgelopen nacht is het overgegaan in sneeuw, vandaag de hele dag bewolkt maar geen sneeuw of regen meer...

groetjes Bea.

Grietje Jansen zei

Een hele mooie kaart, en wat een erg leuk model.

Grietje

marian zei

Hallo Ans,
Ik had hem al gezien, jouw prachtige kaart bij de kaartenkast. Heel erg mooi gemaakt hoor. En schitterend borduurwerk.
Ik was ook met de kaart bezig maar heb hem niet geplaatst, want er had al iemand bijna dezelfde kaart geplaatst als dat ik gemaakt had. Was bang dat ze dachten dat ik hem nagemaakt had.
Het is hier weer bitter koud, felle noord-oosten wind. en af en toe wat sneeuw. Nee niet leuk, maar ja niets aan te doen.
Groetjes van Marian.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

hier mag je ook trots op zijn Ans, je kaart is SCHITTEREND!!!!, wat een leuk model en zo mooi gemaakt.

groetjes jolande

Annie Goedheer zei

wat een mooie kaart.
groetjes Annie.

Dora zei

prachtige kaart, super!

peggy zei

Super mooi Ans !!!!!

Grtjs Peggy

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een schitterende kaart Ans.
Groetjes Miranda

Creahannie zei

Wat een gezellig kaartje Ans,

Gr Hannie