vrijdag 23 augustus 2013

Weer aan de slag...


Vakantie voorbij….dat betekent dat mijn clubje weer is begonnen. Jammer dat we afscheid hebben moeten nemen van Ingeborg. Ze is verhuisd naar Sandefjord, maar ze komt vast en zeker nog wel een keertje op bezoek.
Verder zijn wij verhuisd van de woensdagavond naar de donderdagavond. Tove heeft andere bezigheden op de woensdag en Liv, Anne Berit en ik hadden geen probleem met een andere avond.
Natuurlijk zijn we niet gelijk begonnen aan de kaart, maar moesten eerst even bijkletsen. Anne Berit had weer heel veel nieuwe stansen en boeken aangeschaft, dus die moesten bekeken worden. Daarna een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Per slot van rekening was ik vorige week jarig. En ja, toen zijn we toch nog maar begonnen.
Het is een kaart met niet zoveel borduurwerk, dus rustig aan starten. Het patroon is van Christa Uithol, het 3d plaatje is van Marieke Design en het garen van Joy. Natuurlijk waren de kaarten niet af. Maar de dames moeten thuis ook wat te doen hebben natuurlijk.
Fijn weekend allemaal.
Groetjes Ans

6 opmerkingen:

Cindy zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Ans. Ik vind hem prachtig. Groetjes, Cindy

marian zei

Hallo Ans,
Alsnog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik had je wel gefeliciteerd op de MD clubsclub, maar ik weet niet of je dat gezien hebt.
Je zei rustig beginnen,maar ik vind het een schitterend borduurpatroon, en het resultaat. is heel mooi geworden.
Ik wens je een gezellig weekend.
Groetjes van Marian.

Bea zei

Prachtig geborduurde kaart Ans, mooi patroon, alsnog proficiat met je verjaardag....

groetjes Bea.

Antoinette Voorn zei

He Ans fijn dat je er weer bent en gelijk met een bjoetie! Toopie..

Gr Antoinette

Corrie zei

Hallo Ans
Wat heerlijk om je weer op je blog te treffen, gelijk met een prachtige kaart van Christa Uithol, jij vind het niet zoveel borduurwerk, nou ik vind het wel veel hoor.
Soms zou ik weleens muisje willen zijn, als jij dan met je clubje zit, ooo wat lijkt me dat gezellig, lekker handwerken met elkaar met een kopje thee, gezellie, maar je woont te ver weg helaas. dus als ik muis zou zijn ben ik jaren onderweg haha.
Ik dwaal af, je kaart is een plaatje, ik hoop dat ik nu niet zolang hoeft te wachten op een nieuwe creatie, fijn weekend.
Lieve groetjes,corrie

Unknown zei

Leuk dat je clubje weer begonnen is, je doet het toch maar weer elke week een nieuwe uitdaging klaar hebben voor de dames. Ik wens je veel plezier en succes vanavond met de nieuwe kaart.

Groetjes, Joke