zaterdag 16 november 2013

Ben weer thuis ....

Hallo allemaal,
Ben afgelopen dinsdagavond weer thuisgekomen van een verblijf van 3 weken in Nederland. Heb veel vrienden en bekenden ontmoet, naar een hobbymaatjesdag in Eindhoven gegaan(heb een verslag hiervan geschreven en dat staat in het Hobbyjournaal van deze maand), naar de Kreadoe geweest, in mijn oude woonplaats naar een jubileum geweest van een gemeenschapshuis waar ik in het bestuur heb gezeten. Kortom, heb genoten van alles. Ben ook erg verwend door mijn zusje. Mocht van haar niets doen en dat was ook verrukkelijk. En natuurlijk hebben we gewinkeld. Er is weer heel veel mee teruggegaan in de koffer naar Noorwegen.
Zag dat jullie allemaal druk zijn geweest met kaarten maken. De ene kaart is nogal mooier dan de andere, maar het is een onbegonnen werk om bij iedereen op bezoek te gaan en een reactie bij iedere kaart achter te laten. Maar ik beloof jullie dat ik vanaf morgen weer bezoekjes ga afleggen als ik zie dat er wat nieuws te bekijken valt.
Wens iedereen een fijn weekend verder.

Hartelijke groet Ans

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Welkom thuis. Zo te lezen heb je genoten in Nederland.
Groetjes Miranda

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

fijn dat je zo'n leuke tijd in Nederland hebt gehad Ans.

groetjes jolande

Marrie zei

Hallo Ans,

Wat fijn dat je zo leuke tijd in Nederland hebt gehad en wat zullen de dames blij zijn dat je er weer bent dan kunnen jullie weer lekker aan de knutsel.
En je boft maar met zo'n zus heerlijk hoor dan kan je er weer even tegen.
En je dochter en kleinkinderen zullen ook wel blij zijn dat je weer thuis bent het zal nu wel snel winter worden bij jullie laat ons eens wat foto's zien waar je woont met sneeuw natuurlijk lijkt mij zo mooi.
Lieve Ans ik hoop dat het allemaal goed met je gaat en tot de volgende blogbericht.

Lieve groetjes Marrie

Marrie zei

Hallo Ans,

Ik probeer het nog maar een keertje mijn vorige bericht op je blog is niet gelukt denk ik.
Maar wat ben jij verwend zeg door je zus heerlijk als je zo'n lieve zus hebt en wat leuk dat je zo veel hebt kunnen doen in Nederland en wat zullen de dames blij zijn dat je weer terug bent dan kunnen jullie weer lekker aan de knutsel.
En je dochter en kleinkinderen zullen ook wel blij zijn dat je weer veilig thuis bent.
Lieve Ans ik hoop dat alles goed met je gaat en tot het volgende blog bericht.

Lieve groetjes Marrie

marian zei

Hallo Ans,
Wat leuk dat je zo´n fijne vakantie hebt gehad.Daar kun je weer even op teren. En naar de Krea Doe geweest, ja ik ben er ook geweest, was heel leuk.Ook weer veel ideetjes op gedaan.
Je knutsel clubje en de kinderen zullen wel blij zijn dat je er weer bent.
Heel veel groetjes van Marian.