maandag 21 februari 2011

Toch weer wat nieuws.

Voordat jullie gaan denken.....doet ze daar nog wel iets in het hoge Noorden, is mijn eerste taak vandaag om jullie mijn nieuwste creaties te tonen. Op de site van Monique (http://moniques-gezellige-borduurenscrapclub.clubs.nl/ kon je meedoen aan een opdracht om 5 kaarten te maken. Allereerst moest je een kaartje maken van 10x10 cm. Toen die af was, heb ik die gelijk verstuurd naar iemand. En.........geen foto gemaakt. Die kan ik dus niet laten zien.
De tweede opdracht was een ronde kaart. En wat een geluk, in het laatste hobbyjournaal (nr. 71) stond een leuk idee, dat ik naar eigen idee heb ingevuld. Geborduurd met Chrissie garen en het 3d plaatje is van Nel van Veen (Tierlantijntje). 
Dit is een patroontje van Christa Uithol. De kleuren komen niet zo heel goed tot hun recht. Heb geborduurd met paars garen van Mettler. Onder de witte hoekjes zit een paars hoekje en dat alles heb ik gezet op een witte kaart. Het knipvel is van Marieke. Ben helemaal verzot op haar knipvellen en met mij mijn Noorse vriendinnen. 
Ja, nog een patroontje van Christa Uithol met een 3d knipvel van ......Marieke natuurlijk. 
In het laatste hobbyjournaal (nr. 71) stond dit mooie patroontje van Betty de Groote (Lichtvlinder). Omdat ik geen verhuiskaartjes meer had en er toch wel eens naar gevraagd wordt, ben ik ermee aan de slag gegaan. Heb bewust nog geen tekst geplaatst in het labeltje onderaan de kaart. Ik kan de kaart dus gebruiken voor meerdere doeleinden. Ja, jullie raden het al, knipvel van Marieke. Geborduurd met Chrissie garen en Madeira garen. 
In Duitsland woont een lieve vriendin en haar man vindt het helemaal geweldig om kaarten te prikken. Dat doet hij natuurlijk voor haar, maar ik word ook door hem verwend. Hartelijk bedankt Henk. Ik heb er weer dankbaar gebruik van gemaakt en dit mooie kaartje tevoorschijn getoverd. Het groene garen is van Mettler en het rode van Madeira. En het knipvel......van Marieke natuurlijk. Samen met mijn Noorse vriendinnen ben ik een goede afnemer.
Ben heel benieuwd wat jullie er allemaal weer van vinden.
Fijne dag vandaag!

woensdag 9 februari 2011

Blog award.

Monique stuurde mij een mailtje, dat er op haar blog een verrassing stond voor mij en nog 4 andere dames.
Benieuwd naar wat dat zou zijn, ben ik gelijk op haar blog gaan kijken en tot mijn grote verrassing heb ik een award gekregen. Wat een geweldige leuke prijs. Ben er echt heel erg blij mee.
Dank je wel Monique (dit is haar blog....http://moniquescorner.blogspot.com/)
Nu mag ik de award doorgeven aan vier andere dames. Dat vind ik ontzettend moeilijk en daarom wil ik alle dames, die regelmatig mijn blog bezoeken, blij maken met deze award.

Dames, deze award is ook voor jullie!

Fijne dag allemaal.

vrijdag 4 februari 2011

Vrolijk kaartje voor een jarige

Iedere maand kun je op de club van Chrissie een patroon aanvragen en omdat ik lid ben van deze club, was ik er als een van de eersten bij om via de mail het patroon op te vragen.
Heb er een vrolijk kaartje voor een jarige van gemaakt. De wens "Ha en fin dag" betekent dan ook Heb een fijne dag.
Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
Zoals jullie misschien al wel zien, is fotograferen nou niet iets waar ik heel goed in ben.
Laten jullie me weten wat je er van vindt?