donderdag 24 januari 2013

Wat hebben we gisteravond gemaakt

 

Deze keer wil ik beginnen om mijn lieve volgers hartelijk te bedanken voor de leuke en gezellige reacties, die ik op mijn creaties krijg.
Jullie  zijn natuurlijk benieuwd wat de dames weer gemaakt hebben en wat ik uiteraard heb voorbereid. Het is deze kaart geworden.
Het is een patroon van Christa Uithol dat ik al een lange tijd in mijn map had zitten om eens een keertje te maken.
De kleuren die ik voor dit klavertje vier heb gebruikt zijn groen en wit cardstock en ik heb hem geborduurd in de kleuren rood en groen. Het leuke is dat geen van de dames mijn voorbeeld volgt, want ze gebruikten allemaal een andere kleur. Er komt dus ook een andere bloem in het midden.
De bloem van cardstock die in het midden op mijn kaart zit, heb ik gemaakt met de mal van MD nr. LR 0129.
Ben natuurlijk, zoals altijd, weer benieuwd wat jullie van deze creatie vinden.
Groetjes Ans

 

donderdag 17 januari 2013

Uitdaging op de club van Christa Uithol

 
Wil beginnen met iedereen te bedanken  n.a.v. mijn vraag hoe een afbeelding te plaatsen op mijn blog. Het is gelukt en daar ben ik hartstikke blij om.
Dan een welkom aan Truus. Hoop je vaak hier te mogen ontmoeten en wie weet, doe je ook veel inspiratie bij me op.
Het patroon van deze kaart staat op de club van Christa Uithol en omdat het alweer een tijdje geleden was dat ik aan een uitdaging had meegedaan, werd het dus wel weer eens tijd. Borduren is niet zo moeilijk, maar het uitsnijden vind ik altijd weer spannend. Maar het is weer gelukt. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

woensdag 16 januari 2013

Hulp gevraagd

Hallo allemaal,
Ben al een tijdje aan het uitzoeken hoe ik een kaartje kan plaatsen op mijn blog. Vorige week is het “per ongeluk” gelukt, maar nu weet ik niet meer wat ik gedaan heb. Kreeg wel een berichtje van Janny, maar de beschrijving die ze me geeft, lukt bij mij niet. Hoop dat er iemand is, die me uit de nood kan helpen.
Alvast bedankt voor de moeite.
Groetjes Ans


vrijdag 11 januari 2013

Jahoor, de eerste van dit jaar



Wil eerst beginnen om Berlinde hartelijk welkom te heten op mijn site. Hoop dat je veel inspiratie bij me op doet.
Eindelijk heb ik weer een creatie gemaakt. In de kerstvakantie wel veel tijdschriften en hobbyjournaals doorgebladerd, omdat we begin januari toch weer gaan beginnen met ons clubje. We hadden afgesproken om afgelopen woensdag te starten, maar het had hier ’s nachts behoorlijk geijzeld, dus het leek me veiliger als de dames lekker thuis bleven en we een weekje later gaan starten.
Maar twee dames wilden toch komen en zij hebben dus al gezien wat we gaan maken. Dus ga het hier ook plaatsen, zodat de anderen het ook alvast kunnen bewonderen.
Om deze creatie te maken is een behoorlijke klus, maar ik heb zoals altijd alles goed voorbereid. Dus het moet lukken toch. Het idee had ik eind augustus gezien op de site van hobbyjanet en had hem goed in mijn hoofd opgeslagen. Ik ben er tevreden over, maar ben natuurlijk weer heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.
Fijn weekend allemaal.
Groetjes Ans