zondag 9 juni 2013

Zo lief.........



Wat kun je toch heerlijk wegdromen….ook al ben je nog zo jong. Dit kaartje is voor een klein meisje.
Gebruikte materialen:
Patroontje staat in het hobbyjournaal nr 99 en is van Sjaak van Went.
Cardstock in de kleuren wit en paars
Garen: paars en groen van Joy
Knipvel is van Marieke Design.
Dit kaartje wil ik mee laten doen bij http://eenhoopinspiratieborduurkaarten.blogspot.nl/
Fijne zondag allemaal.
Groetjes Ans

woensdag 5 juni 2013


Jullie zijn vast benieuwd wat we vanavond gaan maken. Dus heb ik als eerste werkje vandaag mijn kaart geupload.
Het is een snij-/borduurpatroon van Christa Uithol nr 185, een “oudje”, maar erg mooi. De roos in het midden is van stof.
Twee weken terug ben ik met Ingeborg (een hobbymaatje) naar een “sybutikk” (handwerkwinkel) in Arendal geweest, waar je heel veel quiltstoffen kunt kopen. De ene is nogal mooier dan de andere, maar helaas zijn ze niet allemaal geschikt om op een kaart te gebruiken. Heb nog wel een hele vrolijke stof meegebracht en daar wil ik eens mee gaan experimenteren met een stans. Kijken of ik er iets leuks mee kan maken.
Het garen (rood) is van Madeira en van Joy (groen).
Ben heel benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

zondag 2 juni 2013

Wijze uiltjes


Hallo allemaal,
Het internet is hier weer helemaal in orde en dat betekent dat ik zo af en toe weer eens een kaartje kan plaatsen. Oké, de laatste tijd heb ik wel wat gemaakt, maar dat waren meestal kerstkaarten. En nu het zonnetje hier volop van de partij is en de temperatuur rond de 22 graden schommelt, vond ik het geen goed idee om juist deze kaarten te plaatsen.
Maar ik heb nog een hele mooie kaart (vind ik zelf tenminste) in de aanbieding. Toen ik rond de Paasdagen in Nederland was, ben ik natuurlijk ook op de beurs in Rijswijk geweest. Daar stond Miep Kiers met een stand vol stofjes en daar heb ik een voorraadje gekocht. Waaronder deze uiltjes. Deze kaart hebben we ook gemaakt op ons clubavondje en ik hoorde later van de dames dat ze allemaal hun kaarten “kwijt” waren. Hetzij verkocht, hetzij verzonden aan vrienden. Dus het valt in de smaak. Wie weet komen er nog wel meer kaartjes met een mooi stofje.
Ik beloof dat ik de komende tijd een bezoekje kom brengen bij jullie en natuurlijk een reactie zal achterlaten.
Fijne zondag verder.
Groetjes Ans