dinsdag 11 mei 2010

Grunnlovsdag 2010

Aanstaande maandag, 17 mei, vieren de Noren Grunnlovsdag (Dag van de Grondwet). Dat is een heel groot feest en begint al om 6 uur 's morgens met kanonschoten. Iedereen draagt of zijn beste kleren of de nationale dracht. En die nationale dracht is echt heel erg mooi.
Op deze dag wil ik de dames van mijn hobbyclub bedanken voor de geweldige gezellige avonden die we vanaf oktober samen hebben gehad. En bij een bedankje hoort een klein presentje. Hoefde er niet lang over na te denken, want Tvedestrand is al een heel erg oud boekenstadje. Een passend cadeau is dus een boekenlegger. Helemaal leuk vond ik het toen ik in een ontzettend leuk winkeltje in Arendal dit band zag. De Noorse vlag. Vorig jaar is er hier veel te doen geweest over een blauwe vlinden. De naam ben ik even kwijt. Had natuurlijk ook een blauwe vlinder kunnen borduren, maar heb toch gekozen voor het rood. Past goed bij het band.
Ik ga de boekenleggers nog inpakken en ik ben heel benieuwd wat de reactie morgen zal zijn. Ben ook benieuwd wat jullie ervan vinden.
.

4 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

dat ziet er mooi uit ans. ik denk dat ze die heel mooi zullen vinden.
groetjes & tot over een paar weken,
miranda

Caroline zei

Ze zijn schitterend, Ans !!! Zo mooi geborduurd, een lust voor het oog en prachtige cadeautjes !!!

Scrap@Home by Miranda Bouhof zei

hoi ans

wil je nog even je mailadres vermelden,zodat ik het patroon naar je toe kan mailen
groetjes miranda

Nicole zei

leuke boekenleggers!

Enne... de vlinder heet klippeblåvingen.