maandag 3 mei 2010

Nieuwe maand......nieuwe kansen

Ja, het is alweer mei en ik vond dit weekend dat ik weer eens wat moest gaan maken. Gelukkig heb ik steeds wel inspiratie of anders zie ik bij iemand iets leuks en dan denk ik...............dat ga ik ook eens maken, maar dan net even anders. Zo ook met deze kaart. Het idee zag ik bij een hobbymaatje en ik heb er "een stukje" bijgemaakt. Vind het wel goed geslaagd en ik denk dat de dames van de club er woensdag ook wel iets in zin.

Maar ook mannen willen met een verjaardag, een jubileum of wat dan ook wel een leuk kaartje krijgen. En daar heb ik dit voor gemaakt. Het patroon is van Christa Uithol en ik heb er natuurlijk mijn eigen draai aan gegeven. De ontvanger denkt vast en zeker dat het een envelopje met inhoud is. Maar dan komt die bedrogen uit. Het is gewoon nep.
Deze maand zijn er een paar jarigen, waaronder een klein meisje. En waar kun je zo'n lief kindje nu blij mee maken, jawel met een eigen kaartje. Ik weet nu al dat ze hem leuk zal vinden.
Ben natuurlijk ook benieuwd wat jullie weer van deze oogst vinden. Zelf ben ik wel tevreden.

2 opmerkingen:

Thea zei

Hoi Ans,

Ik vind ze alledrie prachtig! Borduren blijft toch een hele mooie techniek. In de nieuwste HJ staan ook weer een aantal mooie patronen. Denk dat ik ook maar weer eens draad en naald pak.


Liefs
Thea

marielle zei

Hoi Ans,
mooie kaarten heb je gemaakt zeg!
wat een werk al dat borduren.
wil je even naar me mailen
op brassies@home.nl. Ik ben nl je mailadres kwijt.
groetjes marielle