dinsdag 1 maart 2011

Maak ik nu reklame?

Jullie weten vast al wel dat ik (en met mij mijn Noorse vriendinnen) een grote fan ben van de knipvellen van Marieke. Heb nu weer 5 kaarten gemaakt en.......................jullie raden het vast al, op iedere kaart een plaatje gebruikt van Marieke. Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.
Op de site van Kiama is er iedere maand een nieuwe uitdaging. En daar heb ik dit kaartje voor gemaakt. Het patroon krijg je dan toegestuurd.
Omdat je toch af en toe ook eens een kaart moet maken voor een man was ik gelijk blij verrast met deze kaart die in het hobbyjournaal nr 71 stond. Het patroon is een ontwerp van Chrissie en het knipvel is van Marieke. Voor de verandering heb ik eens DMC garen gebruikt. 
Vorige week hebben de dames van mijn Noorse club dit kaartje gemaakt. Het is een patroon van Chrissie ook weer uit het hj nr 71. Gebruikt garen ook weer van Chrissie nrs 15,25 en 36.  
Besef nu opeens dat ik wel veel patronen uit hj nr 71 heb gebruikt. Maar dit patroon van Jenine vond ik ook helemaal geweldig. En nu maar hopen dat mijn Noorse vriendinnen het met me eens zijn, want volgende week gaan we dit kaartje maken. Het is een ontwerp van Jenine. Gebruikt garen van Chrissie met de nrs. 13, 15 en 25. 
Marieke heeft ook weer hele lieve babyknipvellen ontworpen. En daar moet je natuurlijk ook eens iets mee doen. Bij een bestelling bij Hobbyvision kreeg je t.g.v. het 5-jarig bestaan een goody-bag. En daar zat een hobbydols boekje van Jenine bij (nr. 26) met dit lieve patroontje. Het was wel veel borduren, maar och als het sneeuwt ga je toch niet naar buiten. En dan kun je lekker bij de kachel en de tv borduren. Ik tenminste wel. 
Ben natuurlijk weer heel benieuwd wat jullie van mijn produktie vinden. En ik beloof jullie dat ik een volgende keer eens een plaatje van een andere designer zal gebruiken.
Fijne dag allemaal.


10 opmerkingen:

Andrea zei

Hallo Ans,
zo jij bent produktief geweest,
wat een boel prachtige kaarten
allemaal even netjes,
super gedaan
groejtes andrea

Mieke zei

Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt zeg. ja de patroontjes van Chrissie zijn eigenlijk altijd mooi hé.

Fijne dag vandaag.

Gr. Mieke

http://hethobbyhoekje-vanmieke.blogspot.com/

Karin zei

Hello Ans,
Je hebt niet stilgezeten, nou ja, toch wel, want borduren kan je natuurlijk lekker knusjes bij de warme kachel doen.
Je kaartjes zijn weer allemaal TOP!
Groetjes,
Karin

sieneke zei

Hallo Ans


Het zijn prachtige kaarten geworden.

Ik ben ook een grote fan van Marieke.

Ik gebruik ook veel plaatjes van haar en koop alleen haar vellen maar meer.

Ik heb nog veel andere plaatjes daar maak ik er af en toe ook nog een paar van zodat die mappen ook ooit een keer leeg komen.

Sieneke

Miranda Slagboom-de Groot zei

zo ans wat heb je flink je best gedaan zeg. je kaarten zijn hartstikke mooi. weet je dat er een nieuwe hobbydols uit is van chrissie met plaatjes van marieke? echt iets voor jouw.
groetjes miranda

Amarins zei

Jij hebt lekker zitten borduren en freubelen, een heel aantal kaarten maar liefst.
Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ook leuk dat je bij ons meedoet op het Kiama blog.
Groetjes,
Amarins

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

jij bent lekker bezig geweest, schitterende creaties en de mannenkaart ziet er ook prachtig uit.

groetjes jolande

marieke zei

Zo Ans, ik zit hier helemaal te blozen van jou ,....dank je wel hoor voor de lieve woordjes,maar wil je wel even een compliment geven voor je prachtige kaarten en het mooie borduurwerk,....

Groetjes Marieke.

Unknown zei

Hoi Ans, nou jij heb een hoop mooie kaarten gemaakt. Ik vind ze allemaal erg mooi. Leuk ook al die verschillende borduursels. Ben benieuwd wat de dames met de patronen gaan maken.

Liefs, Joke

Anoniem zei

wat een prachtige serie kaarten heb je gemaakt en wat een geduld moet je daarvoor hebben het ziet er erg mooi uit en wat zullen je noorse vriendinnen blij met je zijn groetjes creacoby