woensdag 3 augustus 2011

Ook al is het vakantie........stilzitten kan ik niet


Hallo allemaal,
Moet beginnen met me te verontschuldigen dat de foto's niet helemaal recht zijn. Vind dit zelf jammer, maar ik beloof beterschap.

Dit is geen kaart, maar een doosje. Hier kunnen precies 5 kaarten in en dan is het een mooi en leuk verjaardagscadeau (vind ik zelf tenminste). Het patroon komt uit een boekje van Erica Fortgens (Kleurrijk borduren op papier).Toen ik aan het bekijken was welke kerstknipvellen ik had en of ik er moest bestellen, kwam ik dit schitterende plaatje tegen. En of het zo moest wezen, het paste precies bij het randje dat ik geborduurd had. Het patroontje staat in hobbydols nr. 30 (bladzijde 6)


Bij Kerstmis horen natuurlijk ook kerstballen. Dit patroontje vond ik in een boekje van Joke de Vette (Nieuwe wenskaarten op papier).


Zo af en toe heb je ook wel eens een condoleancekaart nodig en dus heb ik met mijn clubje dit kaartje gemaakt. Het patroon staat ook in het boekje van Joke de Vette (Nieuwe wenskaarten op papier). Toen we het klaar hadden, zei een van de dames dat dit kaartje precies was wat ze nodig hadden voor de konfirmasjon (soort van belijdenis) in september. Vond het wel leuk om dat te horen.


Dit lieve kleine kaartje heb ik al een tijdje terug geborduurd. Het lag te wachten om afgewerkt te worden en plotseling (kun je soms zo hebben) kwam ik dit patroontje tegen van Marieke. Dus aan de slag en dit is het resultaat. Waar het borduurpatroontje in heeft gestaan, dat weet ik echt niet meer. Ben er zelf heel tevreden over.


Deze kaart vind ik helemaal geweldig. Jullie moeten me niet vragen waar ik het model vandaan heb, want dat weet ik echt niet meer.


Hoop dat jullie weer even hebben genoten van al dat moois (wat een eigendunk he?), maar op- of aanmerkingen zijn altijd welkom hoor.

Fijne dag allemaal.

6 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Nou Ans, je mag trost zijn op al dit moois hoor. Het ziet er prachtig uit en is een heel mooi cadeautje.
Groetjes Miranda

Wilma zei

Hallo Ans,
Eigendunk.....dat is toch geen probleem ☺☺☺ met zulke MOOIE kaarten mag dat best. Op- en of aanmerkingen heb ik niet, maar wel een favoriet, nl de laatst kaart, de easelkaart.....SUPER. En degene die dat doosje mag ontvangen.....weet toch niet dat je foto "scheef" is gemaakt......hihihi en zeker niet als er ook nog 5 andere kaarten inzitten, toch?
Fijne vakantie Ans en van mij hoef je echt niet stil te zitten.....alleen maar om weer nieuwe MOOIE kaarten te maken ☺☺☺
Liefs Wilma

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw Ans ik heb alles even op mijn gemak bekeken en wat mooi allemaal, je hebt inderdaad niet stilgezeten, gelukkig niet, nu kunnen wij genieten van het moois.
nog een fijne vakantie.

groetjes jolande

Anita zei

Alleen maara lof Ans, ze zijn weer schitterend hoor.
Je mag er best trots op zijn. Toppie!

Gr. Anita

Janny van Woerkens zei

Hallo Ans

Je hebt weer leuke kerstkaarten gemaakt en ook al vroeg in kerstsferen.
Wij zijn gisteren thuisgekomen van vakantie en moet nog even bijkomen van de vakantie met 2 kleindochters van 5 en 8 jaar.Veel dingen gedaan in de provincie Drente.
Ook heel hartelijk bedankt voor je lieve reactie en heb je inmiddels de mal al in huis???
Mooi he die ronde 0180 creatables.
Groetjes van Janny en tot horens weer.Donderdag ga ik met Petra naar Den Bosch.
Fijn weekend verder.

marian zei

Hallo Ans,
Ik ben weer even bij je nieuwe kaarten langs geweest. Ze zijn weer prachtig hoor.Mooi borduurwerk en de kleuren vind ik ook goed gekozen.Je hebt al lekker een aantal kerstkaarten klaar.
groetjes van Marian.