woensdag 9 maart 2011

Weer even wat nieuws

Vorige week was Anne-Berit zo lief om te zorgen dat we op woensdagavond een kaartje konden maken. En dat was maar goed ook, want ik heb jammer genoeg op dit moment niet zo heel veel tijd. Het patroon komt uit hobbydols nr 50. De kleuren die we voor het borduren hebben gebruikt zijn allemaal van Chrissie en wel de nrs. 4, 7 en 11.
Toen we in november op de Kreadoe in Utrecht waren, heeft Anne-Berit deze randjes gekocht bij Crealies. Het designpapier komt van de hobbywinkel in Arendal. Vind het echt een heel feestelijk kaartje geworden.
Jullie ook?
Vanavond is het de beurt aan Ingeborg om te zorgen dat we weer wat moois gaan maken. Ik ben heel benieuwd wat ze voor ons heeft.

7 opmerkingen:

Thea zei

Hoi Ans,

Prachtige kaart, toen ik nog kaarten borduurde was dit één van mijn favoriete patroontjes. Ik heb inmiddels ook een paar stansjes van Creaslies, waaronder deze, en twee bloemenstansjes. Ze zij zo leuk!!!!

Lieve groetjes uit de provincie Groningen.
Thea

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje, heel mooi geborduurd, het papier past zo mooi bij je borduurwerk en wat een mooie rand.

groetjes jolande

Miranda Slagboom-de Groot zei

een schitterend kaartje. ben benieuwd wat jullie vanavond weer gefreubeld hebben.
groetjes miranda

Anita zei

Inderdaad een heel chic kaartje Ans.
Bedankt weer voor jhe leuke complimentjes over mijn kaarten.
Ik zit op dit moment in de zon in Houston (Amerika) dus ver weg van NL en Noorwegen. Samen met mijn man, die hier 3 dagen moes zijn voor werk. Lekker hoor. Gister naar een echte rodeo geweest met een vriendin. Geweldig. Weer eens wat anders.

Gr. Anita

Durvina zei

Wat een mooie kaart.
prachtig dat fijne werk.

groetjes, Durvina

Wilma zei

Hallo Ans,
Van schrik ben ik maar volger geworden....hihhi. Ben "vlindergek" en wat zie ik hier...een hele mooie WARME kaart met vlinders en die rand van Crealies komt goed tot zijn recht. Ook het oplegvel heeft een hele mooie warme kleur. GEWELDIG.
Ook zag ik heel veel mooie kaarten gemaakt met de knipvellen van Marieke.
Liefs Wilma

Nicole zei

Dit is echt een heel mooi kaartje. Heerlijke warme kleuren en die vlinders... prachtig! Ja, dit is wel wat ik mooi vind! Mijn complimentjes ook voor Anne Berit!

Groetjes.