donderdag 14 april 2011

De Noorse dames krijgen de smaak te pakken

Ook Tove, een Noorse vriendin en hobbymaatje van me, wilde ook wel eens een kaart ontwerpen, die we dan samen met ons woensdagavondclubje zouden gaan maken. Vorige week had ze alles voorbereid en we gingen dus vol goede moed aan de slag. Tove had kraaltjes gebruikt op haar kaart, maar die heb ik bij mezelf achterwege gelaten.
Vond het echt helemaal geweldig dat ze nu ook zelf aan de slag gaan. Het patroontje komt uit een agenda van 2010.

Toen ik vorige week een beetje aan het bekijken was welke knipvellen ik nog allemaal had, kwam ik dit lieve meisje tegen. Ben aan het knippen geslagen, maar had nog geen idee wat ik ermee zou gaan doen. Totdat ik dit leuke patroontje tegenkwam (van Chrissie) en dat vond ik er wel erg mooi bij passen. En mijn dochter, die niet zo'n hele grote fan is van geborduurde kaarten, vond deze helemaal geweldig. Fijn compliment voor mama dus.

En met al het opruimen kwam ik ook een boekje tegen over Hardanger. Had al wel een paar mallen, waaronder deze. Zondag was hier een regenachtige dag, dus wat kun je dan beter gaan doen.............jawel een kaartje prikken en borduren. Het garen dat ik heb gebruikt is van Chrissie en het plaatje is van Marieke. Zo zie je maar weer dat niet alleen Chrissie Marieke ontmoet, maar dat ik dat ook doe. En met heel veel plezier overigens.

Op het weblog van Marieke kwam ik deze kaart tegen (iets anders natuurlijk) en ik vond hem zo leuk, dat ik Marieke vroeg of ze het een probleem vond als ik ook zo'n kaart ging maken. Was geen probleem.............dus Marieke hartelijk bedankt voor de toestemming.
De dames waren gisteren enthousiast en willen ook zoiets gaan maken. Niet allemaal met hetzelfde designvel, maar dat zoeken we volgende week wel uit. Ik ben in ieder geval erg tevreden over dit mooie kaartje.

Jullie merken dus al dat ik echt niet stilzit. Trouwens, dat zou ik ook niet kunnen hoor. Als ik 's avonds op de bank zit en naar de tv kijk, moet ik wel iets doen, want anders val ik in slaap.
Ben heel benieuwd wat jullie weer vinden van al dit moois.
Ik ben tevreden en dat is heel wat waard of niet soms?

8 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

je mag daar heel tevreden over zijn ans. het ziet er weer prachtig uit allemaal.
groetjes miranda

Anita zei

Ans dit is echt iets om inderdaad tevreden over te zijn. Ze zijn weer prachtig geworden allemaal.
Toch leuk dat je de noorse dames zo enthousiast hebt weten te krijgen.

Gr. Anita

Kitty Dieleman. zei

Leuk dat de dames op je clubje ook zo meedoen zeg,en zelf heb je ook weer flink bezig geweest ze zijn weer heel mooi je kaarten super.

Groetjes Kitty

marieke zei

Leuk Ans dat de noorse dames zo enthousiast meedenken,en je kaartjes zijn prachtig,maar je eendjes kaart vind ik helemaal geweldig...SUPERRrrr

Groetjes marieke.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een prachtkaarten heb je weer gemaakt.
mooi borduur werk en de onderste kaart is helemaal een plaatje.

groetjes jolande

Wilma zei

Hallo Ans,
Als je in slaap valt......kun je geen kaartjes maken, dus blijf maar lekker wakker want het is GENIETEN met een Grote G ☺☺☺
2 kaarten springen er voor mij uit en dat is de kaart met elfje en de kaart van "Marieke"....SUPER.
En ook hier schijnt niet iedere dag de ☼ dus freubelssssssse.
Liefs Wilma

Janny van Woerkens zei

Hallo Ans

Er staan weer leuke kaarten op je site.
Als je een kaart gaat maken val je niet in slaap hoor ,want dan blijf je juist wakker .
Heb je nog een mail gestuurd.
Groetjes van Janny

Wilma zei

Hallo Ans,
Heel erg leuk dat je mijn blog wil volgen, maar ik kan je helaas niet tussen mijn volgers vinden......dit is trouwens geen verplichting hoor.
Kun je mij vertellen hoe je een blog volgt zonder volger te worden?
Alvast een heel fijn en ☼-nig weekend toegewenst.
Liefs Wilma