maandag 26 maart 2012

Eindelijk weer eens wat nieuws

Op de club van Christa Uithol stond het patroon als wedstrijd voor de maand maart/april. Nadat ik het wachtwoord had opgevraagd heb ik er dit van gemaakt. In mijn favoriete kleuren.

Ook Betty de Groote (Lichtvlinder) had weer een patroontje voor een wedstrijd. Heb het opgevraagd en samen met een Martha Stewart pons heb ik er dit van gemaakt.

Deze maand had ik een bestelling geplaatst bij Christa Uithol voor een aantal nieuwe patronen. Er waren weer hele mooie bij o.a. deze grote bloem.

Maar ook dit patroontje zat erbij. Bij een van de laatste hobbyjournaals zat dit lieve plaatje van Marieke en ik vond het hier prima bij passen.

En tot slot een patroontje van de club van Chrissie (De Gouden naald). Samen met de lieve vogeltjes en een Martha Stewart pons vind ik het er weer geweldig uitzien.

De komende weken zal ik even niets meer plaatsen. Volgende week heb ik twee weken vakantie en ik ga naar ................Nederland.
Wens jullie dus alvast fijne en vooral zonnige Paasdagen!

donderdag 15 maart 2012

Ondanks hoesten, proesten en snotteren............

toch weer een mooie kaart gemaakt. Het is een patroontje van Ann Lutolf en staat in een al heel "oud" hobbydols boekje (nr. 7).
Met dit kaartje wilt ik meedoen met de challenge op het blog van Ine, nl. http://creaine-scrap-borduurblog.blogspot.com/
Het is een kaart die je voor veel doeleinden kunt gebruiken zoals voor iemand die ernstig ziek is en wel even een steuntje kan gebruiken, maar zelf vind ik het ook heel mooi als condoleancekaart.

En nu.................nu ga ik weer verder met het hoesten en proesten. Word er wel een beetje moe van. Maar daar merken jullie gelukkig niks van.
Groetjes Ans

dinsdag 13 maart 2012

Er is weer wat nieuws te bekijken bij mij

Anne-Berit (een Noors hobbymaatje van mij) had dit kaartje voorbereid voor ons woensdagavondclubje. Het patroontje is van Betty de Groote en het 3d-plaatje is van Marianne Design. Het knippen van het plaatje was echt een hele klus met al haar krullen.

In de laatste Marianne Doe stond dit patroontje. Het patroontje is van Petra van Dam. In dit nummer van Marianne Doe was het thema "Holland", maar ik heb dat niet gebruikt. Had ook geen "Hollandse" knipvellen. Het knipvel dat ik hiervoor heb gebruikt is van "Doe Maar". Vind het allemaal erg mooi bij elkaar passen.

Het fotograferen (rechte foto's tenminste) is me al heel wat beter afgegaan dan de laatste keren. Dus oefening baart kunst.
Dit is een schommelkaart, maar dat zagen jullie natuurlijk al. Ik heb geborduurd met lila borduurgaren, maar het lijkt op de foto blauw.
Vind het geheel geslaagd (of niet soms).
Ben benieuwd wat jullie weer van mijn kunsten vinden.
Fijne dag allemaal.

woensdag 7 maart 2012

Twee nieuwe kaarten


Het patroon dat ik op deze kaart heb gebruikt, stond in het hj nr 84
Patroon is van Martine Rippe.
De bloemetjes en de blaadjes ingekleurd met Derwent Soft potloden.
Gebruikt garen is van Madeira.
Het 3d plaatje vond ik ergens bij de geknipte plaatjes.


Ook het patroon van deze kaart komt uit het hj nr. 84
Patroon is van Francis Sinke.
Het groene en gele garen is van Chrissie.
Het 3d plaatje van Nel van Veen.

Ben heel benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden. En voor een tip om de kaarten goed recht te fotograferen, stel ik erg op prijs.
Fijne dag allemaal!
Groetjes van Ans

zaterdag 3 maart 2012

Alweer een kaart voor een lief meisje

Iedere dinsdag kun je op het hobbyjournaal een patroontje downloaden. De laatste tijd zijn dat vaak patroontjes speciaal voor hobbydots, maar ik ben niet zo'n fan van die dingen. Maar afgelopen dinsdag stond er weer zo'n patroontje en ik heb dat gebruikt om te borduren. Omdat we woensdagavond een "vrije" avond hadden met ons clubje, ben ik ermee gestart. Vanmorgen een 3d plaatje erbij gezocht en voila .......dit is het resultaat.
Vind zelf dat ik er goed in geslaagd ben, maar wat vinden jullie ervan?
Fijn weekend allemaal.
Groetjes Ans

vrijdag 2 maart 2012

Vandaag is het een bijzondere dag


voor mijn dochter en haar man, want ze zijn 10 jaar getrouwd. Een tinnen bruiloft dus.
Heb dit kaartje voor ze gemaakt.
Nicole en Hans van harte proficiat met deze dag!
Nu maar hopen dat ze de kaart mooi vinden ...............ik wel tenminste.
Groetjes Ans