woensdag 13 maart 2013

VerjaardagskaartPetra, gezellig dat je volger bent geworden en ik hoop dat je zo af en toe wat inspiratie op mijn blog kunt vinden.

Aanstaande vrijdag is de man van een lieve vriendin van me jarig en ja daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Dus eens even bedenken wat ik ga maken voor hem. En oeps, daar was opeens het idee. Ze spelen al een tijdje met de gedachte om een vakantietripje naar mij in Noorwegen te maken. Ze willen komen met de auto en ja dan moet je natuurlijk ook een stukje van de reis met de boot. Dus ik vond het wel toepasselijk om dit 3d plaatje van Yvonne Creations te gebruiken.
Tijdens het opruimen vorige week vond ik een mal van Marianne Design en die heb ik nu maar weer eens een keertje gebruikt.

De kaart is inmiddels aangekomen op de plaats van bestemming. Dus nu kunnen jullie ook even meegenieten. Ben trouwens benieuwd wat jullie ervan vinden.

Vanavond weer mijn clubje. We hebben een vrije avond. Sommige dames willen de boekkaart nog verder afwerken en daarna kan iedereen doen wat die wil. Wie weet, gaat er iemand wel poetsen in mijn huis. Dat zou leuk zijn.

Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

6 opmerkingen:

Lia zei

Een hele mooie toepasselijke kaart Ans,
groetjes Lia

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw Ans, wat een mooie mannenkaart, het geémboste past zo mooi bij je borduurpatroon.
ik zou als ik jou was de stofdoek, stofzuiger en een emmer sop klaarzetten vanavond, misschien voelt er iemand zich aangesproken, ha ha ha

groetjes jolande

Bea zei

Hallo Ans, een prachtige mannenkaart hebbje gefreubeld, wie weet is 1 van de dames zo gek om bij je te gaan boenen hihihihi....

prettige freubelavond en groetjes Bea.

jans zei

wat een schitterende kaart ans een echte blikvanger grt jans

marian zei

Hallo Ans,
Prachtige mannenkaart heb je gemaakt en zeer toepasselijk zoals ik las.
Succes met je clubje vanavond.
Groetjes van Marian.

Marrie zei

Hallo Ans,

Wat is je kaart weer mooi het is een prachtige mannen kaart geworden.
De vorige keer vroeg je aan mij over de Go-Kreate mallen ik koop ze bij Doe@Ding ze staan nog niet in de webwinkel maar je kan Marlous ook even bellen of mailen.
En bedankt voor je lieve reactie op mijn blog.

Lieve groetjes Marrie