zondag 15 september 2013

Wat een leuke uitdaging


Op de club van Mourijn (De kaartenkast) werden de leden uitgedaagd om deze kaart te maken.Je kreeg de beschrijving en de maten natuurlijk en ja….toen begon het knip- en plakwerk. Ik heb gekozen voor een winterlandschap en wil hem ook gebruiken om iemand met de kerst te verrassen hiermee.
De ondergrond is wit cardstock, het designpapier is van Kaisercraft. Verder heb ik twee kerstboompjes uitgestanst voor aan de zijkanten en om alles af te maken een vintageplaatje. De tekst “God Jul og Godt Nyttår” (Goede kerstdagen en een Goed Nieuwjaar) heb ik uitgeprint. En hiermee het kaartje afgewerkt.
Aanstaande donderdag gaan de dames ook aan de slag om een dergelijke kaart te maken. Ben heel benieuwd wat het resultaat gaat worden.

Afgelopen donderdag had ik weer mijn clubje. Ik had een leuk plaatje waarop stond “Merry Christmas”. De dames vonden het schitterend, maar wilden het niet gebruiken. Hier zeggen ze dat niet. Ze houden vast aan God Jul. Leuk om te lezen hé.
Hoorde nog iets interessants die avond. Maandag de 9e september waren hier in Noorwegen parlementsverkiezingen. Op zo’n dag zijn de “wijnwinkels” dicht en mogen de supermarkten geen bier of iets dergelijks verkopen.  Sommige mensen hangen op zo’n dag zelfs de vlag uit. Zo hoor ik iedere keer weer leuke wetenswaardigheden.
Wens jullie allemaal een fijne zondag!
Groetjes Ans

12 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, schitterende kaart Ans.

groetjes jolande

Willie zei

Wauw Ans wat een geweldige mooie kaart,erg leuk model ook.
Hou ook erg van aparte modellen.

Voor jou ook een fijne zondag.

groetjes Willie

Bea zei

Wat een schitterende kaart Ans, een heel mooi patroon en schitterend uitgewerkt, Hoop dat je clubje er ook lekker mee aan de freubel gaat....

groetjes en een fijne zondag Bea.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een prachtige kaart Ans.
Groetjes Miranda

jolanda zei

schitterende kaart, wat een super leuk model

marian zei

Hallo Ans,
Leuk dat je weer bij me langs geweest bent,Ja het bloemencorso was schitterend hoor en we zaten helemaal vooraan op de tribune.Wat een werk verzetten die mensen en dan die duwers onder de wagens echt grandioos.Maar volgens het publiek wonnen niet de juiste wagens de prijzen (haha).
Ik heb 25 jaar in Zevenbergen gewoond en tot mijn grote schande nog nooit naar dat bloemencorso geweest en nu vanuit Friesland wel.
Maar wat je kaart betreft, het is weer een plaaaaatje, ik heb het voorbeeld ook gezien ,maar niet het w.w. aangevraagd, maar hij is wel prachtig vind ik.Misschien vind ik er nog een klein beetje tijd voor.
Ik wens je nog een fijne zondag en groetjes van Marian.

Corrie zei

Hallo Ans
Door jou verhaaltjes die je schrijft, komen wij toch iets meer te weten over Noorwegen, lief van je om dat met ons te delen.
Je kaart is schitterend, daar kun je gerust trots op zijn.
Lieve groetjes,Corrie

Grietje Jansen zei

Een prachtig model kaart.
En inderdaad wel veel knip en plak werk met zoveel hoekjes.
Maar het resultaat van je inspanningen is echt een prachtige creatie.

Grietje

Creahannie zei

Ha die Ans,

Wat een super leuke figuurkaart en jij hebt 'm héél erg mooi gemaakt!!!

Gr Hannie

Unknown zei

Prachtige kaart Ans, daar zul je een flinke klus aan gehad hebben maar het resultaat is dan ook geweldig!!! Mooie kleuren heb je ook gebruikt. Leuk om weer wat wetenswaardigheden over Noorwegen te horen. Kun je je hier toch niet voorstellen.

Lieve groetjes, Joke

hennie zei

Hoi Ans
Wat een supermooi kerstkaartje heb je gemaakt , prachtig gedaan , is wel veel knipwerk , maar het resultaat is dan ook echt schitterend .
Groetjes Hennie

Marrie zei

Hallo Ans,

Eerst eens over je kaart die vind ik geweldig wat heb je dat mooi gemaakt de gene die deze kaart mag ontvangen zal hier heel blij mee zijn.

En wat leuk al die weetjes over Noorwegen die met het drank vind ik wel grappig.

En nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog.

Is het al herfst bij jullie wil je eens een paar foto's op je blog zetten het lijkt mij zo mooi vond toen de foto in de winter ook zo mooi.

Lieve Ans veel plezier met je clubje en tot de volgende keer.

Ik zie dat je steeds meer volgers krijgt leuk hoor zo heb je nog een beetje contact met ons kikkerlandje.

Lieve groetjes Marrie