woensdag 22 januari 2014

Benieuwd wat ik allemaal aan het doen ben.....

Jullie zijn vast wel benieuwd wat ik allemaal aan het doen ben. Heb al wel een kaartje gemaakt, waarmee de dames van mijn clubje morgenmiddag mee aan de slag kunnen. Het is al een heel oud patroontje uit een van de eerste hobbyjournaals. Omdat ik dacht dat het voorjaar eraan kwam, vond ik het wel leuk om een mandje met blauwe druifjes in het midden vast te plakken. Maar ik had niet gerekend op het weer. Afgelopen donderdag is het hier gaan sneeuwen en niet zo’n beetje. Als ik naar buiten kijk, zie ik bergen sneeuw. Deze foto heb ik gemaakt vanuit mijn keuken. Het weekend ben ik elke 3 uur druk geweest om de sneeuw op een ander plekje te leggen. Maandag was het gelukkig even droog en toen heb ik een sneeuwwandeling gemaakt. Vandaag is het weer begonnen en jawel, de sneeuwschuiver is weer tevoorschijn gekomen. Verlang nu echt wel naar een zonnetje.
Mijn blauwe druifjes zijn warm toegedekt en ik…………ik vermaak me binnen en ook buiten.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Ans

6 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Ans
Wat is het prachtig in Noorwegen, zo mooi die verse sneeuw.
Het hoort er bij, hier isnalles grauw en grijs.
je kaart is weer een beauty, zo mooi geborduurd, heerlijk dat je toch zo,n fijne hobby hebt.
Lieve groetjes,Corrie

Bea zei

Een prachtige kaart Ans, wat een sneeuw daar bij jullie, hier wil het nog steeds niet winteren, alleen 's-nachts een beetje vorst. Vandaag was het hier(Noord-Drenthe) nogal mistig, koud en miezerig....wel lekker om te freubelen...

groetjes Bea.

Dora zei

je kaart is prachtig gemaakt. wat een mooi patroon!
en wat een sneeuw.....gaaf! hier hoop ik in Nederland toch ook wel een beetje op. ook al kan het problemen geven op de wegen enz.
mooie foto, mooi gezicht.
groetjes

Hennie 8 zei

Hoi Ans
Aan het kaartje is te zien , dat je nu echt naar het voorjaar verlangt, wat een sneeuw zeg . Ik hoop maar voor jou , dat dit het laatste was. Kunnen de dames er wel door komen , om zo`n mooi kaartje te komen maken.
Groetjes Hennie

jolanda zei

mooie kaart.
Ben blij dat wij die sneeuw niet hebben. Kale droge vorst vind ik niet zo erg, maar al die gladheid mag voor mij nu wel wegblijven

marian zei

Hallo Ans,
Het borduurwerk op je kaartje is prachtig. En heeft een fleurig kleurtje,maar buiten echt winter. Inderdaad het uitzicht is schitterend maar kan me voorstellen dat dat sneeuwruimen echt buffelen is met zo'n vracht.
Nee hier wil het niet echt winteren. Het is hier in Friesland wel echt heel guur met die wind,maar het regent hier al heel de dag en is al weken heel erg somber en grauw. Geef mij dan maar vrieskou en het zonnetje erbij.
Maar we hebben het niet voor het zeggen. Sterkte met het sneeuwruimen en een gezellige freubel middag met de dames.
groetjes van marian.