zaterdag 15 maart 2014

Het zonnetje schijnt, dus .....


Vandaag is de man van een vriendin van mij jarig en daar hoort natuurlijk een kaart bij.  Hij (en zijn vrouw) fietsen er lustig op los en ze maken hele mooie foto’s op hun tochten. De foto op deze kaart hebben ze zelf ook gemaakt en ik heb hem mooi gebruikt. De fiets staat al klaar, het mandje is gevuld……dus ze kunnen op weg. Mocht het te donker worden, dan brengt de lantaarnpaal misschien een lichtje in de duisternis.
Proficiat Jan en nog veel gelukkige jaren erbij.
Groetjes Ans

7 opmerkingen:

jolanda zei

mooie kaart

Bea zei

Wat een mooi kaartje Ans, hier was het afgelopen week ook aardig mooi weer, afgelopen zondag(9 maart)ook nog een fietstochtje gemaakt van 30 km door het Drenthse land....

groetjes Bea.

marian zei

Hallo Ans,
Ook dit is weer een leuk kaartje.
Zijn het vrienden in Nederland? of kun je bij jullie in Noorwegen toch ook wel fietstochten maken of is het te bergachtig?
Nog een gezellige zondag en groetjes van Marian.

Janna zei

Ik denk word er in Noorwegen toch ook veel gefietst maar volgens mij zijn het vrienden in NL. Mooie kaarten heb je weer gemaakt afgelopen maand.

groetjes,
Janna

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

leuke mannenkaart

groetjes jolande

Hennie 8 zei

Hoi Ans
Mooi kaartje he , maar we hebben de puzzel opgelost , de bomen foto is in Griendsveen, toen we daar gewandeld hebben met Amber en Toos. Waar je toch al niet een mooi kaartje van kunt maken he. Hij is prachtig , staat mooi te pronken bij ons op de kast .
Groetjes Hennie

Marrie zei

Hallo Ans,

Wat heb je dat leuk gedaan zeg om met een foto van hun zelf zo'n leuke kaart te maken daar zullen ze wel blij mee zijn!!
Het is al weer een tijdje geleden dat ik op je blog was maar hoe is het met je?
Het is hier heerlijk lente weer bij jullie ook?
Nou ik hoop snel weer eens wat van je te horen.

Lieve groetjes Marrie