zondag 15 juni 2014

Mijn jongste broer is 65 jaar geworden


Op 7 juni was het dus feest. Ben speciaal voor zijn verjaardag afgereisd naar Nederland, want hij had me (samen met de familie) uitgenodigd voor een etentje. En wat kon ik dan anders…..snel een retourtje boeken. Maar bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een kaart. Hij is een enorme fan van voetbal. 


Mijn dochter heeft voor hem op een t-shirt het logo van PSV (zijn favoriete club) gemaakt met zijn naam erop. Hij vond hem, net als de kaart, helemaal geweldig. Het rugnummer was natuurlijk 65.  

De 7e juni was het schitterend weer. Het was erg leuk om elkaar te zien en te spreken en op een terrasje hebben we genoten van een lekker glaasje wijn. Daarna een heerlijk etentje. Kortom, het was genieten voor mij (en natuurlijk ook voor de anderen).
Goed gedaan Rob!

Ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie van onze creaties vinden.
Groetjes Ans
.

5 opmerkingen:

Bea zei

Vind het een schitterende kaart Ans, wat leuk dat je broer je uitgenodigd heeft, zo zie je je familie ook eens weer en kun je lekker bij kletsen....

groetjes Bea.

marian zei

Hallo Ans,
Een geweldig mooie kaart voor je broer.En heerlijk dat jullie dat nog met elkaar konden vieren.
Groetjes van Marian.

Corrie zei

Hoi Ans, dat is lang geleden, jij bent maar een bofkont met zo,n heerlijk reisje tussendoor, je hebt een prachtige kaart voor je broer gemaakt, het shirt is ook geweldig, wat zal hij blij geweest zijn.
Nu niet zolang wegblijven hoor.
Ik heb je gemist op je blog.
Lieve groetjes,Corrie

Antoinette Voorn zei

Wat een leuke voetbal kaart nog van harte met je broer!

Hennie 8 zei

Hoi Ans
Mooie kaart en ook een schitterend T-Shirt, dat zal Rob toch wel leuk gevonden hebben .Hij zal nu wel trots op jullie zijn.
En het mooie weer , was natuurlijk ook mooi meegenomen. Fijn dat je het weer gezellig hebt gehad.
Groetjes Hennie