maandag 29 december 2014


Hallo allemaal,
Het heeft even geduurd voordat ik weer iets plaatste op mijn blog, maar omdat ik steeds lastig gevallen werd met reacties, die ik niet wilde, ben ik een tijdje gestopt. Gelukkig zijn deze reacties ook voorbij en daarom wil ik het nog eens proberen om wat te plaatsen. 

Sinds twee maanden heb ik een nieuwe pc met het programma Windows 8.1 Het is heel lastig werken hiermee en ik heb het nog steeds niet onder de knie. Maar de aanhouder wint en het moet me toch een keertje gaan lukken. Daar komt nog bij dat het een Noors toetsenbord is natuurlijk. 

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn jongste kleindochter die eind november jarig is geweest. Het is een zgn. pop-up kaart. De beschrijving heb ik van een Nederlandse vriendin en toen Caitlin hem kreeg, vond ze hem helemaal geweldig.

Wens iedereen een goede jaarwisseling en ik hoop binnenkort toch eens bij je langs te komen om te zien wat er allemaal voor moois te zien valt.

Groetjes Ans

7 opmerkingen:

Bea zei

Hallo Ans, wat leuk dat je er weer bent, af en toe al gedacht dat je er mee gestopt was, maar gelukkig niet. Ben de laatste tijd ook niet zo bezig met kaartjes maken(wel DT werk), maar dat komt door verdrietige omstandigheden(schoonzoon plotseling overleden)en we willen er zijn voor onze dochter. Maar er begint een nieuw blogjaar en zal ik wel weer wat vaker iets laten zien. Wens jou een gelukkig maar vooral een gezond en mooi freubel jaar toe.

groetjes Bea.

marian zei

Hallo Ans,
Wat leuk dat je weer in blogland bent .
Je kaartje is erg leuk hoor.en dan zo'n Noors meisje erop is natuurlijk helemaal leuk.
Ik was al bang dat je ziek was. Ik heb ook een computer met windows 8.1 gekocht, moest wel, had nog XP.Het went wel hoor.Ik wens een goed uiteinde en een creatief en gezond +2015
Groetjes van Marian.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat jammer dat je lastig gevallen werd. Ik heb dat ook een tijdje gehad, maar heb toen de anonieme reacties uitgeschakeld en het was over.
Je kaartje is prachtig geworden.
Wens jullie een fijne jaarwisseling.

Groetjes,
Miranda

Anita zei

Leuk dat je er weer bent Ans. Windows 8.1 is best lastig. Heb hem ook maar ben er al redelijk aan gewend inmiddels, maar was wel lastig inderdaad.
Leuke kaart hoor voor je kleindochter.
Fijne jaarwisseling in Tvedestrand

Gr. Anita

Grietje Jansen zei

Hallo Ans,

Wat een prachtig kaartje.
Leuk apart model, en een hele mooie bovenkant.

Grietje

Unknown zei

Fijn dat je weer online bent.
Met natuurijk weer zo'n fantastische kaart. Echt mooi!!!!!!
Groetjes Rosalien

Unknown zei

Fijn dat je toch weer een kaartje geplaatst hebt. En wat een snoezig kaartje. Vervelend hoor dat je zo lastig gevallen werd met reacties. Dat maakt het bloggen dan ineens een stuk minder leuk.
ik hoop weer regelmatig mooie kaartjes van je te zien.

groetjes, Joke