zondag 31 januari 2010

Kerstkaarten in januari

Afgelopen zomer kwam er vanuit Nederland een hobbymaatje van me op bezoek. Naast een heleboel lekkere dingen voor de kleindochters en mezelf, had ze ook een pakket met tijdschriften en een agenda van 2009. Het jaar was weliswaar voor de helft voorbij, maar bij iedere week stond een mooie kaart afgebeeld en achterin de agenda zaten de knipvellen. Ik was er heel erg mee in mijn sas.
Het is nu 31 januari en er valt hier ontzettend veel sneeuw. Dus wat kun je dan beter doen..............jawel kaartjes maken. Dus ik heb de agenda er eens bijgepakt en vond twee kaarten die wel heel erg toepasselijk zijn nu. Ben heel erg benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden.

2 opmerkingen:

hennie8 zei

Hoi Ans
Ja , die kaartjes passen nu helemaal , zo ziet het er nu bij ons ook uit , hoor . Er is vannacht weer veel gevallen ,hier ligt denk ik 25 a 30cm.Maar de kaartjes zijn schitterend , heb die agenda ook, en er ook al veel uit gemaakt.
Ben blij dat er bij ons geen meter sneeuw ligt , want wij wilden vanmiddag gaan wandelen in de Mariapeel en ski`s heb ik geen .
Wens je nog een hele fijne zondag , en kom morgen weer kijken hoeveel je er al af hebt , HA,HA
Liefs groetjes Hennie

Nicole zei

Ze zijn leuk geworden! Dat was een leuk cadeautje nietwaar?!