zondag 17 januari 2010

Mijn Noorse buurtjes worden weer grootouders


Afgelopen woensdag tijdens onze vaste clubavond had mijn overbuurvrouwtje Liv twee leuke nieuwtjes. De eerste was dat ze weer oma wordt in juni. Het wordt haar 4e kleinkind en het is een jongen. En ik vond het dus leuk om haar en haar man, Gunnar, te verrassen met een leuk kaartje. Had op het hobbyjournaal al de nieuwste uitdaging van Loes en Caroline gezien en die layout heb ik gebruikt voor mijn kaartje. Gistermiddag ben ik even naar de buurtjes gelopen en heb hen de kaart gegeven. Ze vonden het helemaal geweldig. Zoiets doen ze hier in Noorwegen niet. Ben heel benieuwd of jullie het ook een leuk kaartje vinden.
Het 2e nieuwtje was dat zij en haar man op 7 februari a.s. 40 jaar zijn getrouwd. Samen met hun kinderen maken ze er een leuk weekend van, maar ik ga natuurlijk een heel apart kaartje maken dat ik samen met een mooi cadeau aan hen kan geven.

6 opmerkingen:

Nicole zei

ja wat was ze trots hè, toen ze vertelde dat ze weer oma werd. Het is ook een leuk kaartje geworden. Schattig die slofjes...

Lisbeth zei

Beautiful card!!!
Hugs,Lisbeth

hennie8 zei

Ja , zo zie je maar weer , ieder land is anders.en overal denken ze er anders over.
Maar ik vind het een prachtig idee en een mooie kaart.
Leuk dat ze het fijn vonden . Nu nog de andere kaart.
Fijne avond nog , groetjes Hennie

Nicole zei

wat heb je een mooie achtergrond nu! Enne er ligt een klein cadeautje in mijn blog voor je.

groetjes van je dochter

Unnis Hobbyrom zei

Nydelig kort, fint å se noe fra deg igjen :)

Unni

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hallo Ans,

Wat heb je een mooie kaart voor je buren gemaakt. Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik moest even denken wie je bent, maar toen ik las dat je verhuisd bent naar Noorwegen wist ik het meteen. Je bent Vers op HJ en hebt bij mij bij Hobbidee ooit een workshop gevolgd toch? Bedankt voor de award die je me gegeven hebt. Ik ga je blog volgen en kom af en toe even bij je neuzen hoor.

Groetjes Miranda