donderdag 1 oktober 2009

Ja hoor, ook in Noorwegen is het bellen blazen bekend bij kinderen. Malin en Annika zijn druk bezig aan het einde van de oprit en Caitlin kijkt toe. Deze layout was wederom een uitdaging op de Noorse scrapsite. Ik heb uit allerlei kleurtjes papier rondjes gestanst en die her en der opgeplakt. Op het rode cardstock heb ik gestempeld met versamark. Is niet zo heel goed te zien hier. De Noorse tekst: "hei, hei, se oss blåse bobler" heb ik gestanst met de Sizzix in hoofdletter en kleine letter. De swirls heb ik gestanst met de stansjes van Crealies. Die zijn echt geweldig. Als versiering ook nog een aantal knoopjes. Een vrolijk en gezellig geheel.................vind ik tenminste. Jij ook?

3 opmerkingen:

Nicole zei

Een leuk effect met al die "bobler" langs de kant!

hennie8 zei

Hoi Ans
Wat leuk en knap zeg een eigen site. De kaartjes zijn ook hardstikke mooi gedaan. Wat zul jij het dadelijk druk krijgen zeg , als er zich nu al aangemeld hebben..Wat zeggen ze ook al weer , Als er een schaap over de dam is , volgt de rest.
Ik blijf je volgen hoor .
Fijne zondag nog , groetjes Hennie

hennie8 zei

Hoi Ans
Het is een mooie foto hoor, en ik kan het inderdaad niet lezen . Ik kan er wel uithalen , dat je een korte cursus wilt geven.
Ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren.
Wens je heel veel succes.
Fijne dag nog , groetjes Hennie