zaterdag 6 maart 2010

Figuurkaarten

Afgelopen weekend sneeuwde het hier behoorlijk en ben ik druk bezig geweest met het op te ruimen. De kerstboom van 2009 ligt in de tuin te wachten totdat die opgeruimd wordt en ik dacht, kom op, laat ik alvast zorgen voor een nieuwe boom voor 2010. Het is een patroon van Christa Uithol en ik vind het een plaatje geworden.
Het is hier vakantie, mijn dochter is met haar gezin op vakantie en ja, ik moest mezelf zien te vermaken. Dus wat ga je dan doen..............jawel, een kaartje maken. Na de sneeuw werd het dinsdag schitterend weer en ik vond een knipvel met tulpen en blauwe druifjes. Ja, het zal toch wel een keer voorjaar worden of niet soms. Ook dit patroontje is van Christa Uithol.En ik kon het niet laten. Dit plaatje kreeg ik van een lief hobbymaatje en omdat je altijd kinderkaarten nodig hebt (ik wel tenminste) heb ik er dit lieve kaartje mee gemaakt. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand............staat die hoed mij wel? Ook hier weer een patroon van Christa Uithol.

Ben heel benieuwd wat jullie weer van mijn borduurwerkjes vinden.

6 opmerkingen:

annemarie zei

hoi Ans,

wat een schitterende kaarten, leuk he die figuren van Christa. Je hebt er in geval laatjes van gemaakt.

groetjes Annemarie

Miranda Slagboom-de Groot zei

prachtige kaarten heb je gemaakt ans. de patronen van christa zijn altijd zo mooi he?

groetjes miranda

Thea zei

Hallo Ans,

Mooi geworden!
Het wil hier ook nog niet echt voorjaar worden hoor, gistermorgen sneeuwde het bij ons ook weer volop maar vandaag heeft de zon lekker geschenen.

Fijn weekend!

Groetjes
Thea

Nicole zei

Prachtige kaartjes weer mam. Vooral het holly hobby-kaartje vind ik mooi. Kijk dan, wat een snoezig hondje!!

Klemmer!

marieke zei

Hoi Ans,

Leuk dat je bij mij langs kwam,heb je de nieuwe vellen al gezien,ze zijn binnen,Ans mooie kaarten heb je weer gemaakt,mooie modellen ook,wens je een fijn weekend.

groetjes marieke.

Milnie zei

wat zijn ze prachtig!

liefs