maandag 26 juli 2010

Opbergbox

Jullie kennen dat vast ook wel. Heb je cardstock nodig in een bepaalde kleur en dan ligt juist dat vel helemaal onderop de grote stapel. Hartstikke lastig natuurlijk. En je kon ook nooit zien of je van die bepaalde kleur nu 1 of 2 vellen had. In Nederland had ik bij een kennisje al eens een bak gezien, waar ze het cardstock en designpapier in opborg en afgelopen zaterdag vroeg ik aan mijn schoonzoon of hij voor mij ook zoiets kon maken. En wat denk je........hij ging 's middags gelijk aan de slag. Niet alleen voor mij maar ook voor zijn vrouw heeft hij er eentje gemaakt. Nog makkelijk om te dragen, want als zo'n bak vol zit met papier is het best een gewicht om te dragen.
Ik ben ermee in mijn nopjes. Heb bij een kleur waar ik er meer van heb, gelijk een stickertje opgeplakt hoeveel vellen er zijn.
Wat vinden jullie ervan?
Misschien ook een idee om zoiets te laten maken?
Fijne avond.

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat een handige kist ans. daar heb je veel plezier van. ik heb ooit eens zo'n kist bij Ikea gekocht. wel zonder handvat, maar hij is heel handig.

groetjes miranda

Nicole zei

Ja je hebt toch maar een handige schoonzoon! Ik moet m'n bak nog inruimen, maar ik heb dan ook niet zoveel papier als jij, dus dat duurt niet zo lang!!

Sylvia zei

HOi Ans,

Nou ideaal zon bak!! Alleen denk ik dat het er allemaal hier niet in gaat passen :P whahaha lol. Ik vind het een top idee om te zien en wat lief dat deze voor je gemaakt is. Fijn dat je de spulletjes dan kunt terug vinden en alles op kleur en papierlijn kan leggen! Misschien een tip van Syllie, voor verkleuren van je papier nog iets erop leggen ;)of een deksel. Ik weet niet of je papier op een lichte plek in het huis ligt... (tipje hoor)

Hugs
Sylvia

Margreet zei

Dat is een handig kist, alles lekker overzichtelijk bij elkaar.
Groetjes Margreet

Unknown zei

Mooi gemaakt en erg handig en zeer overzichtelijk. Het is dat ik er de ruimte niet voor heb. Ik laat het voorlopig nog in mijn map zitten.

Groetjes, Joke