donderdag 26 augustus 2010

Is het nu al herfst?

Voor de 2e les had ik dit kaartje voorbereid. Tenslotte was er de afgelopen dagen heel wat regen gevallen en leek de herfst al in het land te zijn. Maar gelukkig werd ik vandaag wakker met een warm zonnetje.
Het kaartje heeft gestaan in hobbyjournaal nr 34 en het patroon is ontworpen door Jenine Siemerink (Hobbyvision). Het 3d plaatje komt van Natural Beauty nr 308 en heb ik gekocht via internet bij Nellie Snellen.
Ingeborg is een nieuw lid van ons Noorse hobbyclubje. Ze is een kei in het maken van allerlei voorwerpen met quilt. Hier noemen ze dat lapjestechniek. Vind het wel mooi om te zien, maar om zelf te doen.....niks voor mij.
Gisteravond waren we met ons vieren. Liv en Anne-Berit waren er wel en die hebben geen "hulp" meer nodig, dus ik kon alle aandacht aan Ingeborg geven. Omdat ze zelf al zoveel handwerkt, had ze het snel onder de knie. Had al een beetje geholpen deze keer om het kaartje voor haar alvast te prikken. Kon ze gelijk beginnen. Na een uurtje is het tijd voor koffie en thee en daar hoort altijd wat lekkers bij. Had voor de eerste keer "langpanne" gemaakt. Smaakte voortreffelijk en voor ik het besefte was de schaal leeg. Ja, de dames houden van snoepen.
Het was weer een hele gezellige avond. Lekker veel gekletst en ook gelachen.
Maar uiteindelijk is er wel geborduurd. Kaartjes waren natuurlijk niet af toen iedereen om 10 uur weer naar huis ging.
Ben heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden en of jullie het ook leuk vinden om de belevenissen van "mijn" clubavondje te lezen.

9 opmerkingen:

Caroline zei

Hallo Ans, wat een prachtige kaart ! Ja, ik vind het erg leuk om over je clubje te lezen !!! Jij een zonnetje, wij de zondvloed, het komt hier met bakken uit de lucht !!!

Thea zei

Hoi Ans,

Als ik je verhaaltje lees was het weer erg gezellig. Leuk dat jullie zo'n clubje hebben. En het kaartje is prachtig.
Fijne dag!
Groetjes Thea

Karin zei

Hey Ans,
'k Wou dat ik een vlieg was, neen een vogel, want vliegen jaagt men weg, en af en toe eens bij jouw clubje op bezoek kon komen. Lijkt me heel gezellig.
En ja, meestal geraken de kaarten niet afgewerkt... een beetje kletsen is zo leuk.
Maar jouw kaartje vind ik weer heel mooi.
Groetjes vanuit een "herfstig" Oostende,
Karin

angelique zei

Hoi Ans...je hebt je kaart goed aangepast aan het weer hier, het regent en waait alsof de herfst al volop bezig is. Ik heb net het nieuwe journaal gehaald en de mal, komend weekend ga ik even je mal voorproberen. Ik heb ook een leuke mal gekocht, van tim holtz het vogelkooitje dus zal die ook even door het apparaat halen. Je pakketje gaat pas dinsdag op de bus, jammer he maar ik
charlie komt maandag thuis en ik had hem een heeel mooi boodschappenlijstje voor ons meegegeven dus dan kan ik alles in 1x opsturen. Ook heb ik nog wat voor je dochter dus jullie kunnen weer voor de deur gaan liggen tenminste ik hoop dat ik jullie er een plezier mee doe met wat ik in de doos stop. DAg lief maatje tot mails
groetjes uit een regenachtig naaldwijk

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

schitterende kaart.

groetjes jolande

marieke zei

Mooie kaart Ans,zo te lezen weet je precies wat voor weer we hier hebben ha ha,lekker knutsel weer,na regen komt zonneschijn toch,ik denk dat je een gezellig clubje hebt,veel plezier,de overschrijving is binnen hoor, bedankt.

Liefs Marieke.

marielle zei

Hoi Ans,
dat heb je weer mooi gedaan, wat een engelengeduld moet je daar toch voor hebben!
groetjes uit een regenachtig Rijsbergen
Marielle

Unknown zei

Wat een leuke herfstkaart heb je gemaakt, ik heb de herfst eigenlijk overgeslagen en ben al(eindelijk) met de kerstkaarten bezig. Ik vind het erg leuk om over je clubje te lezen hoor en ik hoop er nog veel over te lezen ;-).

Groetjs, Joke

Sylvia zei

O kijk de herfst staat al voor de deur Ans :) geweldig! En wat leuk om te horen dat jullie met een hele club bezig zijn geweest. Geweldig!
Ja jammer dat er geen beursen bij jullie in de buurt zijn :(. Ik weet ook niet of er genoeg winkels bij jou in de buurt zijn en of het een gebruik is om op een beurs te staan.... May be organiseer je wel de eerste ;) een hobbybeurs in het klein bij jou in de plaats.

Hugs
Sylvia