donderdag 19 augustus 2010

Lief poppetje

Na 8 weken vakantie ben ik gisteravond weer begonnen met mijn Noorse hobbyclub. Had de dames vooraf een mailtje gestuurd om niet teveel te eten, want ik had een tractatie bij de koffie. De meesten wisten wel waarom, ja ik was afgelopen zondag en volgens goed Noors gebruik moet je dan lekker snoepen.
We zijn de 1e "les" niet te moeilijk begonnen. Lekker even kletsen over de vakantie en uiteindelijk hebben we toch een kaartje geprikt en is de een gestart met borduren en de ander met het knippen van het plaatje.
Tijdens de koffie hebben we het ook nog even gehad over de grootste hobbybeurs in Nederland nl. de Kreadoe. Daar willen we allemaal eigenlijk wel naar toe. Dus wie weet, kom ik in november Utrecht onveilig maken. Maar ik zal het tijdig laten weten hoor.
Vanaf nu zal ik iedere week het kaartje dat we gemaakt hebben of waar we mee bezig zijn, op deze site zetten. Kunnen jullie een beetje volgen wat we allemaal doen. En misschien binnenkort ook wel een foto van de club als we er allemaal zijn. Dus blijf mijn blog volgen.

3 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat een leuk kaartje hebben jullie gemaakt. ben benieuwd of jullie de kreadoe onveilig gaan maken. wel eerst laten weten hoor;) dan weet ik of er nog iets overblijft voor me haha
groetjes miranda

Karin zei

Hey Ans,
Wat een lief en mooi kaartje.
Leuk voor jou dat je een hobbyclubje hebt. Zo kom je af en toe samen met mensen die een gelijkaardige hobby hebben. Ik hoop dat je met veel van je Noorse vriendinnen Kreadoe kan onveilig maken. Dat zal voor hen een heel leuke ervaring worden. Ik persoonlijk heb dat plezier nog niet gehad. Hoop dat het er ooit eens van zal komen.
Groetjes
Karin

Unknown zei

Wat een schattig kaartje heb je weer voor de club gemaakt. Prachtige kleuren en zo mooi gemaakt.

Liefs, Joke