maandag 24 januari 2011

Ben weer lekker bezig geweest

Is het geen plaatje? Het patroontje stond op de site van Christa Uithol en toen ik het randje geborduurd had, wist ik eerst even niet wat ervan te maken. Totdat ik op de site van Karin een trapkaart zag en heb er toen ook zoiets van gemaakt. Het 3d knipvel is natuurlijk van Marieke en de bloemetjes heb ik gestanst met de mallen van Crealies.

Misschien weten jullie het al, maar ik ben echt in de "ban" van de knipvellen van Marieke. En omdat zij zo vaak gebruik maakt van mijn favoriete kleur paars, moeten mijn Noorse vriendinnen woensdagavond al lachen als ze zien dat we weer iets gaan doen met paars. Het patroontje is van Jenine Siemerink en staat in hobbyjournaal nr. 66

Ga je mee naar een verjaardagsfeest. De man van een lieve vriendin heeft het patroontje voor me geprikt en na het borduren heb ik dit lieve plaatje erbij geplaatst. Vinden jullie het geen schatje?

In deze tijd hebben de vogels, vooral hier in Noorwegen, onze hulp nog hardnodig. Het patroontje is van Sjaak van Went en komt uit hobbydoll nr. 56. Ook dit patroontje is weer voor me geprikt. Ik word wel verwend, vinden jullie ook niet? Het 3d knipvel is al een "ouwetje" van Marieke.
Ben heel benieuwd wat jullie van mijn laatste creaties vinden.
Fijne dag en tot mails.

7 opmerkingen:

sieneke zei

Prachtige kaarten zijn het geworden.


Sieneke

Miranda Slagboom-de Groot zei

je kaarten zijn prachtig ans
groetjes miranda

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

handig dat je iemand hebt die de patroontjes voor je prikt, wat een verwennerij.
Je kaarten zien er stuk voor stuk weer parachtig uit, heel mooi geborduurd.

groetjes jolande

marieke zei

Wat een prachtige kaarten weer Ans,en paars is ook mijn kleur,ha ha,...wat leuk dat je het fontein nog gebruikt heb,dat is al een oudje,een van mijn eersten maar nog steeds kom ik hem tegen,...

groetjes Marieke.

Sylvia zei

Zooooooooo zeg Ans, wat ben je heerlijk aan de freubel geweest!! Dat is ontzettend leuk!!!!!! stuk voor stuk plaatjes om te zien.

Hugs
Sylvia

Amarins zei

Ans wat heb je weer waanzinnig mooie kaarten gemaakt, prachtig gewoon.
Leuk dat je op ons Kiama blog meedoet.
Groetjes,
Amarins

Hanny zei

Ans wat heb je weer schitterende kaartjes gemaakt.en het stopt bij jou niet bij een hahaha.
groetjes van mij hoor, hanny