zondag 9 januari 2011

Weer een aantal nieuwe creaties.

Hallo allemaal,
Vanaf vrijdagmorgen heeft het hier gesneeuwd. Ben wel even buiten geweest, maar vond het binnen toch wel prettiger. En wat kun je dan beter doen dan een kaartje te maken. Heb er dus een aantal klaar en die wil ik graag aan jullie laten zien.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de 6e verjaardag van mijn 2e kleindochter Annika. Ik weet zeker dat ze hem helemaal geweldig zal vinden. Het is een patroontje van Christa Uithol en het 3d plaatje is van mijn favoriete designer uit Nederland, Marieke.

Op de club van Chrissie kon je afgelopen vrijdag het patroon van januari aanvragen. Dat heb ik natuurlijk gedaan en omdat ik hoop dat het voorjaar snel gaat komen (duurt echt nog wel even hoor), heb ik ervoor gekozen om voorjaarsbloemen te gebruiken. Het kaartje gaat deze week naar een Noorse vriendin, die haar verjaardag viert.

Dit jaar ben ik lid geworden van de Christmas Club en dat betekent dat je iedere maand minstens 1 kerstkaart moet maken. Je moet een stempel gebruiken, dat je in kunt kleuren of een ander stempel. Dit patroontje is ook van Christa Uithol en ik heb dus een stempel gebruikt.
Ben zelf tevreden over mijn creaties. Jullie ook?
Groetjes Ans


9 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

je kaartjes zien er weer prachtig uit ans.
bedankt voor je compliment op mijn doosje en bakje. jammer dat je idd niet meer in NL woont. anders kon je weer eens een workshop bij me volgen.
hier is de sneeuw gelukkig weg.
groetjes miranda

Kitty Dieleman. zei

Je kaarten zijn weer top wat mooi met het borduur werk .

Groetjes Kitty

marieke zei

Hoi Ans, ik wordt er wel verlegen van hoor ha ha,...maar je kaarten zijn super mooi,en dat voorjaar ben ik aan het tekenen,.....

groetjes Marieke,

sieneke zei

Hallo Ans

Je nieuwe creaties zijn weer prachtig.

Groetjes Sieneke

Karin zei

Hello Ans,
Dat zijn weer 3 prachtige kaartjes.
Vandaag dacht ik dat de lente zijn intrede deed. We hadden een zonnige dag.Dat was een fijn gevoel.
Oh ja, Ans, heb je al eens gekeken onderaan mijn "Paars kaartje"? Laat je iets weten nadat je de kleine lettertjes hebt gelezen?
Groetjes,
Karin

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat mooi allemaal, vooral de bovenste die vind ik geweldig mooi.

groetjes jolande

Caroline zei

Jaaa, ik ben meer dan tevreden, Ans, wat een prachtige kaarten en wat een productie, schitterend !!!

Anita zei

Ans die kaartjes zien er weer prachtig uit. Mooie borduurwerk hoor.

Gr. Anita

hennie8 zei

Hoi Ans
Ja hoor , het zijn weer schitterende kaartjes. Mooi geborduurde patroontjes , en je ligt wel al voorop met de kerstkaartjes . Je bovenste kaartje vind ik supermooi.
Groetjes Hennie