vrijdag 16 november 2012

Druk bezig geweest....


En heb een leuk idee gevonden voor een kaart, die we a.s. woensdag gaan maken. Het was prima om bezig te zijn. Zo kon ik, juist op deze bijzondere dag, mijn zinnen een beetje verzetten. Want vandaag, precies 50 jaar geleden, ben ik getrouwd. En dan is het best even slikken als je zo’n dag alleen moet zien door te komen. Maar het is me weer gelukt, dankzij allerlei lieve berichtjes.
Het is best wel een ingewikkeld kaartje, maar wel heel bijzonder. Heb het idee ergens op een blog gezien, maar jammer genoeg weet ik niet meer waar. Heb alles zelf getekend en ben aan de slag gegaan. Ben dan ook heel benieuwd wat de dames er woensdag van gaan vinden. Ga hem nog niet hier plaatsen, want ze komen regelmatig even kijken of er wat nieuws staat. Jullie moeten dus echt wachten tot a.s. woensdag.
Fijn weekend allemaal.
Groetjes Ans

11 opmerkingen:

Corrie zei

Ik heb geduld hoor Ans, goed dat deze moeilijke dag voor jouw weer bijna voorbij is. Je bent er toch altijd mee bezig,ik ook hoor,maar dat is logisch toch.
Ik ben benieuwd wat jullie woensdag gaan maken,fijn weekend
Liefs Corrie

Unknown zei

Lieve Ans, ik kan mij heel goed voorstellen dat dit soort dagen moeilijk zijn en ook moeilijk blijven. Het geeft helemaal niks om daar af en toe even bij stil te staan. Heel veel sterkte gewenst, je bent een kanjer hoor! Ik ben heel benieuwd aar de kaart die je gemaakt hebt.
Liefs, Joke

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

lieve Ans, ik kan me voorstellen dat dit soort dagen moeilijk zijn en moeilijk om door te komen, fijn dat het toch gelukt is en dat je je bezig houd, ben benieuwd hoor naar je creatie.

groetjes jolande

Bea zei

Hallo Ans, je hebt van die speciale dagen waar je het niet altijd makkelijk mee hebt, die heb ik ook wel en dat zal altijd zo blijven. Wil nog wel even vertellen dat we dezelfde trouwdag hebben, mijn man en ik waren de 16e 39 jaar getrouwd.
Maar ik wacht in spanning je kaart af, ben heel benieuwd...

groetjes en een fijn weekend Bea.

Thea zei

Lieve Ans,

Inmiddels is het al 17 november en heb je een moeilijke dag achter de rug. Sterkte hoor! Het blijft moeilijk.
Ik benieuwd wat je gaat maken met je Noorse clubje.

Liefs Thea

JOKE zei

Lieve Ans,
Vandaag weer een nieuwe dag voor je en kun je weer even achterom kijken naar gisteren...Het is al moeilijk om alleen achter te blijven en dit soort dagen zijn dan zo zwaar...
Ik denk dat je je er prima doorheen hebt geslagen...
Ik ben wel heel benieuwd naar je ideetje...
Liefs Joke

Petra zei

Ik kan me het voorstellen dat je even slikken moet om alleen dit jubileum te herdenken, dit blijft moeilijk!! Heel veel sterkte hoor!! en ik heb weer genoten van je prachtige kaarten!! Liefs Petra

marian zei

Hallo Ans,
Ik weet niet of je het gezien hebt, maar ik had bij je vorige kaart nog een berichtje over dit onderwerp geplaatst.
Groetjes en prettig weekend. Marian.

Anoniem zei

Kjære Ans
Selv om det er trist at du er alene uten din kjære, så må du prøve å tenke på alt det gode dere hadde sammen. Det må være mye vanskeligere på 50 års bryllupsdag. Håper det går greit for deg.

Veldig spent på kortet vi skal lage til onsdag.Jeg er så spent at jeg nesten ikke kan vente. Du har rett i at jeg ser på bloggen din for å se om du har lagt det ut. Sees på onsdag
Beste hilsen
Anne Berit

Miranda Slagboom-de Groot zei

Het zal weer iets heel moois zijn wat je verzonnen hebt.
Heel veel sterkte.
Groetjes Miranda

Caroline zei

Ach Ans, wat een trieste dag heb je achter de rug, terugdenken aan 50 jaar geleden, gelukkig heb je je dochter op loopafstand voor de nodige steun op moeilijke dagen. Ik was even aan het bijlezen en zag dat je op de kreadoe bent geweest ! Ik was daar aan het werk, jammer dat ik je niet gezien heb. Ik ben benieuwd naar je kaart van woensdag, je maakt ons wel nieuwsgierig :-)