donderdag 21 januari 2010

Kreativ Blogger Award

Deze prachtige award heb ik gekregen van Nicole. Mijn eerste!! En ik ben er natuurlijk erg trots op. Leuk dat anderen in Nederland en ook hier in Noorwegen mijn blog waarderen en het leuk vinden om mijn blog te bezoeken.

Er zijn enkele regels aan deze award verbonden:

1. Kopieer deze award naar je blog
2. Maak een link naar de persoon van wie je de award gekregen hebt
3. Vertel 7 interessante dingen over jezelf
4. Kies 7 andere bloggers om de award door te sturen
5. Maak een link naar hun blogs
6. Laat een berichtje achter op hun blog om ze te vertellen over de award die ze gekregen hebben van jou.

En dan nu iets wat wel heel erg moeilijk is. Interessante dingen over mezelf vertellen. Daar heb ik maar eens even goed de tijd voor genomen en na een paar uurtjes nadenken, ben ik er uit. Hier is het resultaat:

1. Na een moeilijke periode in mijn leven ben ik in 2003 begonnen met kaarten maken en daar ben ik wel elke dag mee bezig. Heerlijke ontspanning en bezigheid om steeds weer wat moois te maken. Vanaf de geboorte van de kleindochters ook druk met scrapbooken.

2. Heb 66 jaar gewoond in Nederland en toen mijn dochter vertelde dat zij, haar man en kinderen gingen verhuizen naar Noorwegen, heb ik niet lang nagedacht en ben met ze meeverhuisd.

3. Probeer de Noorse taal zo goed en zo kwaad als ik kan “onder de knie” te krijgen en gelukkig word ik vaak door mijn kleindochters geholpen. Maar ook de Noorse dames met wie ik samen een hobbyclubje heb opgestart, verbeteren me als ik verkeerd zeg.

4. Pas regelmatig op mijn kleindochters en als ze me dan binnen zien komen, willen ze snel een leesboekje pakken. Oma heeft intussen al heel veel verteld.

5. Ik houd van het leven en ik probeer er zoveel mogelijk uit te halen.

6. Als ik ’s avonds op de bank naar de tv zit te kijken, wil ik nog wel eens een snoepje of koekje pakken. En als ik dan na een week weer op de weegschaal sta, heb ik er weer spijt van. Maar ik kan de verleiding soms niet weerstaan. Erg hé?

7. De 3 R’s (rust, reinheid en regelmaat) vind ik ook belangrijk. Probeer ze ook in de praktijk te brengen, wat soms wel eens niet wil lukken.

Natuurlijk wil ik deze award graag doorsturen aan de volgende bloggers (in willekeurige volgorde), door wie ik zeker geïnspireerd word.

1. Marieke
2. Kitty
3. Caroline
4. Marielle
5. Elly
6. Miranda
7. Sylvia


Zo jullie weten nu weer een beetje over mij en ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze award te krijgen. Ik wil in ieder geval ook Nicole bedanken dat zij me weer wat nieuws heeft gebracht en ook weer heeft geleerd.

5 opmerkingen:

Sylvia zei

Hoi

Wat een leuke blog heb je. En een Award verdient? Gefeliciteerd hoor dat is ook nog een wens van mij, wie weet....
Wat LEUK dat ik in je rijtje sta met inspiratie mensen.

Caroline zei

Dank je wel, Ans voor de Award !!!

marieke zei

Dank je wel,Ans voor de Award!!!
Ik ga eens kijken of ik dat voormekaar krijg..hi hi

groetjes marieke.

Sylvia zei

Hoi Ans

WOW bedankt voor je AWARD, ben er heel blij mee.
Ik ben ermee bezig om hem op mn blog te zetten, maar het lukt nog niet zo met de links. heb je daar een tip voor?
Gr Sylvia.

marielle zei

Hoi Ans,

Dankjewel voor de award, ik voel me zeer vereerd!
groetjes Marielle