dinsdag 9 februari 2010

Konfirmasjon

Hier in Noorwegen wordt er heel veel aandacht besteed aan de konfirmasjon. Dat kun je vergelijken met de belijdenis in de N.H. Kerk in Nederland. De konfirmasjon vindt plaats in april/mei en later in het jaar gaan ze nog een keer op een soort van retraite. En bij zo'n gebeurtenis hoort natuurlijk ook een kaart. Deze gaan we binnenkort maken. Op het kaartje wat in de soort van envelop zit, kun je een boodschap schrijven en achterop zit een klein envelopje waarin je eventueel een financieel geschenk kunt stoppen. Het is niet moeilijk om te maken, maar je moet heel veel en goed meten. En dat is toch wel een lastige klus.
De vlinder heb ik uitgeponst met een nieuwe Marthe Stewart pons. De stempel Gratulerer komt van een Noors stempelblad en de bloemetjes (ze zijn echt paars hoor) komen nog uit Nederland. Het papier zat allemaal in een kit, die ik eens een keer heb gekocht in Nederland.
Ben benieuwd naar jullie reactie.

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

hoi ans,
wat heb je dat leuk gemaakt. zo is het ook leuk om iemand geld te geven.
groetjes miranda

annemarie zei

hoi Ans leuk gedaan zo,ziet er goed uit en je springkaartjes zijn ook erg mooi geworden echt lente achtig.

groetjes Annemarie

Nicole zei

Je hebt een hele mooie CRISS-CROSS CARD gemaakt. Zeker weten dat de dames hem ook erg leuk gaan vinden. Succes met de cursus!

marieke zei

Hoi Ans ,dat heb je mooi gedaan,en de spring kaartjes zijn ook mooi,helemaal top hoor.

groetjes marieke.

hennie8 zei

Hoi Ans , ze zijn weer schitterend hoor , wat zullen de dames genoten hebben
Groetjes Hennie