donderdag 9 september 2010

Begonnen aan de kerstkaarten!

Zo tegen de klok van zevenen gaat de voordeurbel en druppelen mijn Noorse hobbymaatjes weer binnen. Eerst natuurlijk tijd om de kaarten, die vorige week niet "af" waren te bekijken en dan zijn ze natuurlijk weer heel nieuwsgierig wat we vanavond gaan maken.
Ze waren  blij dat we begonnen met de kerstkaarten. Ze willen allemaal dit jaar hun familie en vrienden verrassen met een eigengemaakte kaart. Dus dat wordt de komende tijd het item.
We hebben eerst het groene kaartje gesneden, toen het witte kaartje en daarna geprikt. Voor de ervaren dames geen probleem, maar de nieuwelingen vonden het soms wel moeilijk om precies recht te blijven. Maar dat gaat vast en zeker steeds beter.
Na een uurtje waren we zover dat we konden beginnen met borduren. En toen was het voor mij tijd om te zorgen voor een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij. Ja, lekkers is heel belangrijk. Soms denk ik wel eens dat dat nog belangrijker is dan de thee of koffie. Tot een uur of half 10 hebben we lekker zitten kletsen en ook doorgewerkt natuurlijk. Er was geen enkel kaartje af, heb ze dus allemaal naar huis laten gaan met "huiswerk" Eens kijken wat er volgende week te bewonderen valt.
Ben trouwens ook benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden.

5 opmerkingen:

Thea zei

Hoi Ans,
Een prachtig kerstkaartje en wat lijkt me dat toch gezellig zo'n clubje! En ik kan me voorstellen dat de projectjes niet altijd af zijn.....
Groetjes Thea

Karin zei

Hey Ans,
Dat is een heel apart kaartje. Ik vind het heel mooi. En ja, in een hobbyclub is het niet zo belangrijk om iets AF te hebben, maar wel HOE het gemaakt wordt. Huiswerk meenemen is tegelijkertijd leren.
Groetjes
Karin

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtige kerstkaart, mooie van vorm.

groetjes jolande

Lia zei

Hoi Ans,

Ik vind je kerstkaart supermooi geworden.

Groetjes Lia

Unknown zei

Prachtige kerstkaart Ans. Wat een werk zul je eraan gehad hebben.

Liefs, Joke