donderdag 23 september 2010

De avonden worden langer, dus .............

De kaart waar we vorige week mee waren begonnen, was door iedereen thuis helemaal afgewerkt en het zag er allemaal geweldig mooi uit. Voor mij natuurlijk heel fijn dat het allemaal zo goed gaat.
Vorige week vertelde Ingeborg dat ze op het internet nu een Noorse website had gevonden, waar je Nederlandse knipvellen kunt kopen. Dus je begrijpt wel dat de dames natuurlijk allemaal op de site zijn gaan kijken en ......ze hebben natuurlijk ook besteld. Deze internetsite heeft er weer een aantal "vaste" klanten bijgekregen.
Vanavond zijn de dames aan dit kaartje begonnen. Ik heb ze het papier gegeven en ze hebben zelf alles gesneden, geprikt enz en toen konden ze na een uurtje gaan beginnen met borduren. Ik had voor iedereen een plaatje van een knipvel van Nel van Veen en omdat alle plaatjes anders waren, moesten ze nu dus zelf ook kiezen welke kleur ze waar wilden gebruiken. En dat ging goed. Echt waar...bij iedereen.
Voor we het wisten was het alweer kwart over 10 en de hoogste tijd om de rommel op te ruimen en naar huis te gaan. Ik weet zeker dat we volgende week weer mooie kaarten te zien zullen krijgen.
Het patroon op de rechterpagina komt uit het hj nr 61 en is van Chrissie, het patroon op de linkerhelft is van een mal van Sjaak. En zoals ik al zei, het knipvel is van Nel van Veen.
Ben weer benieuwd naar jullie reacties., maar ik ben ook wel benieuwd of jullie het leuk vinden iedere week een verslagje te lezen van de freubelavond met mijn Noorse hobbyclub.
Groetjes Ans

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hallo Ans,
Wat hebben jullie weer een mooie kaart gemaakt. Ik vind het leuk om iedere week te lezen wat jullie gemaakt hebben en hoe de vorderingen van de Noorse dames zijn.
Bedankt voor je reaktie op mijn blog. Het was heel gezellig op de hobbymaatjesdag. We hebben 3 leuke projectjes gemaakt. De dag was super verzorgd. Waarschijnlijk geef ik de volgende keer ook een workshop.
Ik zal Anja zaterdag de groeten van je doen. We gaan een uitklapkaart maken. Ben nu bezig om een 2e voorbeeld te maken.

Groetjes Miranda

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

je kaart is heel mooi, mooi geborduurd en leuk gecombineerd met het embossen.
je verslag van de freubelavond lees ik altijd met veel plezier.

groetjes jolande

marieke zei

Hoi Ans,mooie kaart heb je gemaakt,en leuk te lezen hoe het met je clubje gaat,zijn mijn vellen al te koop in noorwegen.

groetjes Marieke,

Francien zei

Hoi Ans je heb weer een hele mooie kaart voor de dames gemaakt ben wel weer benieuwd naar de kaartjes van de andere dames,vind het leuk om je blog te volgen.
Gr.francien

Thea zei

Hoi Ans,
Wat is dit een prachtig resultaat! Ik vind dit ook een heel mooi kaartmodel, ook maar eens proberen.
Groetjes Thea