zaterdag 25 september 2010

Lekkere warme trui voor de jongste kleindochter

Ben een paar maanden terug de uitdaging aangegaan om een Noorse trui te breien op rondbreinaalden. Met al die kleurtjes was het nog een hele klus, maar ik ben tevreden over het resultaat.
Vanmorgen heeft ze hem gepast. Stond prima, maar ze vindt hem nu nog te warm. Maar als het straks winter is, zal ze hem graag dragen onder haar winterdress.
Ben nu begonnen aan wanten voor mijn dochter met natuurlijk een Noors patroontje erin. De wanten brei ik ook weer met 5 kleine naalden.

8 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, wat een prachtig breiwerk,een hele klus, maar het resultaat mag er zijn, lijkt mij ook wel wat als ik in de toekomst kleinkinderen krijg, het breien weer op te pakken.

Thea zei

Hoi Ans,
Wat een schitterende trui heb je gemaakt en prachtige kleuren. Je kleindochter kan trots op oma zijn.
Fijn weekend!
Groetjes Thea

Caroline zei

Schitterend, Ans !!! Wat een prachtige kleuren, wat kan je toch goed breien !!!

Unknown zei

Jeetje Ans wat een prachtige trui. Jij kunt breien zeg !! De kleuren zijn erg mooi en het patroon is schitterend. Ik denk dat jij een hele blije kleindochter hebt ;-).

Elly zei

Hee Ans,

Ik kwam via via op je blog terecht, en ben volger geworden, zo kan ik een beetje bijhouden wat je allemaal doet daar in Noorwegen ;-)
Leuk dat je een kaartenmaakgroepje hebt opgezet, gezellig hoor , zo met z'n allen freubelen.
groetjes, Elly
(ps; die vriendin heeft de Stempelglede stempels in Engeland kunnen kopen hoor, dus die is ook weer blij ;-)

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat een lekkere warme trui heb je gebreid. en zo'n mooie kleuren. denk dat ze die komende winter wel goed kan gebruiken.

we hebben gisteren op de workshop een uitklapkaart gemaakt. dat is kaart in de vorm van een envelop. de binnenkant is ook bekleed met scrappapier en een stempelafdrukje. heb helaas geen foto's gemaakt, maar het voorbeeld heb je al gezien he?
je bent helemaal niet nieuwsgierig hoor. leuk dat je interesse toont.

wordt het al kouder in noorwegen? hier begint het al wel af te koelen hoor. heb al een paar keer de verwarming aangehad 's avonds.

groetjes miranda

Wybrich zei

Hallo Ans,
Ik zit hier al een hele avond bij je op je blog. Erg leuk om te lezen hoe het daar in Noorwegen reilt en zeilt!
De trui die je gebreid is super!! Daar is je kleindochter vast erg blij mee!

Karin zei

Hello Ans,
Ik ben, na mijn verlof, begonnen aan mijn Blogtrip. Ik heb veel gemist. Prachtige creaties heb je terug gemaakt. En de trui voor je kleindochter is SUPER! Ze zal met fierheid aan iedereen zeggen: "Mijn Oma heeft hem gebreid".
Groetjes
Karin