maandag 29 november 2010

De allerlaatste kerstkaart van dit jaar................

Afgelopen woensdag heb ik samen met de Noorse dames het doosje voor waxinelichtjes met daaraan vast een kaart gemaakt. Karin (http://karin-creativitybykarin.blogspot.com/) had op haar blog een tutorial staan en die hebben we gebruikt. Jammer genoeg was alles niet klaar toen het klokje van gehoorzaamheid alweer sloeg. Ik hoop dat ze het woensdag meebrengen, zodat ik er een foto van kan maken. Die plaats ik hier dan nog even.
Maar de dames gaven ook aan dat ze nog graag een kerstkaart wilden maken. Heb dus eens even gezocht in mijn oude patronen en daar vond ik deze. Heb hem zaterdag geborduurd en ik ben nu wel heel benieuwd wat de dames er woensdag van zullen zeggen. Het borduren van de sterren is echt veel werk en misschien ook wel een beetje saai.
Ik denk dat dit voorlopig de laatste kerstkaart is van dit jaar. Volgende week hebben we nog een keer een clubavondje en dat is dan voorlopig de laatste van dit jaar.
Ben natuurlijk wel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.
Groetjes Ans

5 opmerkingen:

Elly zei

Hoi Ans,

Een prachtig geborduurd kaartje heb je gemaakt!!

groetjes, Elly

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, wat een werk, maar wat ongelooflijk mooi.

groetjes jolande

Miranda Slagboom-de Groot zei

daar ben je wel even mee bezig geweest, maar hij is ook erg mooi
groetjes miranda

Unknown zei

Nou ik vind het een prachtige kerstkaart Ans. Heel mooi hoor en na de kerstkaarten wordt het weer tijd voor andere kaarten ;-).

Lieve groetjes, Joke

marieke zei

Een heel mooi chic kaartje Ans,..

gr Marieke.