woensdag 24 november 2010

Een leuke verrassing.............

Een tijdje terug las ik op het blog van Caroline (http://carocards-caroline.blogspot.com/) een uitnodiging om mee te doen met een PIF (Pay It Forward). Caroline had zelf ook meegedaan en een schitterend cadeau gekregen. Zij zocht ook weer mensen, die mee wilden doen en een eigengemaakt cadeau wilde krijgen. Ik heb haar een reactie gegeven, dat dat me wel wat leek. En wat bleek..............ik hoorde bij de gelukkigen.

Gisteren kwam de postbode en die gooide deze envelop in mijn brievenbus. Ik was verrast en mijn dochter zei al: "Mam, je bent net in Nederland geweest en heb je nu alweer iets besteld. Had je toch mee kunnen brengen". Maar ik had niets besteld........dus we werden samen wel nieuwsgierig. Een kopje koffie en thee gezet en toen het pakje opengemaakt. Mijn dochter had intussen al gezien van wie het pakje was, maar zei niets tegen mij. Dit hele lieve kaartje kwam er uit.


En goed ingepakt een ontzettend lief en mooi cadeau. Eigenlijk jammer om te gebruiken en dat ga ik dan ook niet doen. Laat het vanavond natuurlijk eerst aan de dames van mijn clubje zien.
Heel hartelijk bedankt Caroline!

Nu is het mijn beurt om drie mensen te verrassen met een cadeautje.
Dit zijn de regels:
1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau.
2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.
3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!

Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 3 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 3. Is dat niet leuk?

Dus dames, wie doet ermee?
Als je een berichtje achterlaat op mijn blog dat je mee wilt doen en je bent nummer 1,2 of 3 dan graag je adres versturen naar mijn mailadres dat je kunt vinden bij mijn profiel.


Groetjes Ans

6 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

ans wat heb je een leuk cadeau gekregen. ik wil wel meedoen hoor.
groetjes miranda

Caroline zei

Aangekomen in het verre Noorwegen ! Heel veel plezier met je cadeautje, Ans !!!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een prachtig cadeautje heb je gekregen Ans, dat kun je aan Caroline wel overlaten, ik doe graag mee.

groetjes jolande

Unknown zei

Erg leuk Ans wat je gekregen hebt en mooi gemaakt door Caroline. Ik heb ook genoten van je stukje "Julebord". Heerlijk om die verhaaltjes uit Noorwegen te lezen.

Groetjes, Joke

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

hoi Ans, ik geef je mijn email, ik kom via het blog niet op jouw email, hij opent hem niet.

jolandevanhilst@gmail.com

groetjes jolande

Miranda Slagboom-de Groot zei

hoi ans,
bedankt voor je leuke cadeautje. hij is vandaag bezorgd en ik vind hem erg leuk. heb je hem zelf gemaakt?
groetjes miranda